Κενές κατοικίες και διαμερίσματα διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο παρουσιάζει η Altamira Real Estate.

Τοποθετημένα σε τοποθεσίες με υψηλή ζήτηση, όπως η Έγκωμη, το Δάλι, το κέντρο της Λάρνακας, η Μέσα Γειτονιά και η Λυσός, τα οικιστικά ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή, καθώς είναι κενά και ιδανικά τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Ιδιαίτερο

ενδιαφέρον παρουσιάζει διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που πωλείται στη Μέσα Γειτονιά προς €190.000. Τοποθετημένο κοντά στο Καλογερόπουλειο Γυμνάσιο, το κενό διαμέρισμα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ έχει συνολικό εμβαδόν 112 τ.μ..

Κενή διώροφη κατοικία εντοπίσαμε στην Παλώδια προς €250.000. Σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Σαϊττά, το ακίνητο αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος με συνολικά οκτώ κατοικίες. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, αυλή με κήπο και χώρο στάθμευσης και έχει συνολικό εμβαδόν 161 τ.μ..

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην Έγκωμη, κοντά στο εμπορικό κέντρο «Mall of Engomi», πωλείται κενή κατοικία στην τιμή των €690.000. Η κατοικία απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό κουζίνα, γραφείο, τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων τα δυο με ντους/αποχωρητήριο) και βεράντες. Το ακίνητο διαθέτει επίσης roof garden, κήπο με αυλή και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Tο συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 410 τ.μ., ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

ΠΑΦΟΣ

Κενή διώροφη μεζονέτα ξεχωρίσαμε στη δημοφιλή τοποθεσία του Άγιου Θεόδωρου στο κέντρο της Πάφου, με τιμή πώλησης τις €185.000. Η κατοικία βρίσκεται δίπλα στο εμπορικό κέντρο “Kings Avenue Mall” και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου και το κέντρο του Δήμου. Αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι με κουζίνα, βεράντες, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 146 τ.μ..

Στην πανέμορφη Λυσό πωλείται κενή διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €170.000. Τοποθετημένο κοντά στα γραφικά χωριά της περιοχής, την τουριστική περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς και τις όμορφες παραλίες, το ακίνητο έχει εμβαδόν 185 τ.μ. Αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, αποθήκη και βεράντες. Εξωτερικά υπάρχει πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και βοηθητικό κτήριο.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στο κέντρο της Λάρνακας, στην περιοχή Σωτήρος, εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα στην τιμή των €80.000. Έχει συνολικό εμβαδόν 65 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και δυο καλυμμένες βεράντες. Το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην ίδια περιοχή ξεχωρίσαμε επίσης, κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €90.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις, το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο, ενώ το συνολικό του εμβαδό ανέρχεται σε 91 τ.μ.. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων εντοπίσαμε στην κοινότητα Αλεθρικού, το οποίο πωλείται προς €95.000. Τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και τις γειτονικές κοινότητες, το διαμέρισμα έχει εμβαδό 97 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, καλυμμένη βεράντα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Τέλος, στην Τερσεφάνου ξεχωρίσαμε δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων πωλούνται προς €70.000 και €75.000 αντίστοιχα. Με εξαιρετικές προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, τα διαμερίσματα έχουν εμβαδόν 76 τ.μ. και 84 τ.μ. και είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση προσφέροντας καλή απόδοση λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα