«Κεραυνοί» κατά Γκουαρντιόλα από τον γιατρό της Μπάγερν!

«Νομίζω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι κάποιος με μικρή αυτοπεποίθηση που κάνει τα πάντα για να το κρύψει από τον κόσμο. Για’ αυτό και μοιάζει να ζει μέσα σε μόνιμο φόβο», έγραψε ο γιατρός της Μπάγερν στην αυτοβιογραφία του.

Είναι από τους πιο διάσημους αθλίατρους και από τα χέρια του -πλην των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν- έχουν περάσει αθλητές όπως ο Γιουσέιν Μπολτ και η Πόλα Ράντκλιφ. Ο δρ. Χανς Μίλερ-Βόλφαρτ αποφάσισε να εκδώσει την αυτοβιογραφία του, στην οποία κατακεραυνώνει τον Πεπ

Γκουαρντιόλα, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που τον απομάκρυνε από τους Βαυαρούς, μετά από 38 χρόνια συνεχούς προσφοράς: «Ο Γκουαρντιόλα δεν είχε την παραμικρή εμπιστοσύνη σε εμένα και την ομάδα μου. Από την μία δεν ενδιαφερόταν καν για τις ιατρικές ερωτήσεις που του θέταμε κι από την άλλη ζητούσε ιατρικά θαύματα».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν σε έναν τραυματισμό του Τιάγκο Αλκάνταρα, τον οποίο ο Καταλανός τεχνικός έστειλε για αποκατάσταση στην Βαρκελώνη, ενώ υπάρχει ακόμα ένα περιστατικό με τον Γκουαρντιόλα να χειροκροτά ειρωνικά το ιατρικό τιμ, μετά από ένα μυϊκό πρόβλημα του Μεχντί Μπενάτια: «Στην τρίτη φορά που συναντηθήκαμε, ο Γκουαρντιόλα ήρθε και άρχισε να ουρλιάζει λέγοντας: Τι γίνεται εδώ; Νόμιζα ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ιατρικές ομάδες στον κόσμο και ήδη έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς! Ο Γκουαρντιόλα προβλήθηκε από τα Μ.Μ.Ε. ως ένας καινοτόμος προπονητής, όμως μαζί του η Μπάγερν γύρισε προς τα πίσω.

Στην πρώτη του σεζόν είχαμε περισσότερους μυϊκούς τραυματισμούς από ποτέ. Νόμιζε ότι ήξερε τα πάντα καλύτερα από όλους. Νόμιζε ότι πέντε λεπτά ζέσταμα αρκούν για τους παίκτες, Ποτέ δεν τα πήγαμε καλά. Τώρα με τον Χάινκες, η Μπάγερν έχει τους λιγότερους μυϊκούς τραυματισμούς στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ο Γκουαρντιόλα είναι κάποιος με μικρή αυτοπεποίθηση που κάνει τα πάντα για να το κρύψει από τον κόσμο. Για’ αυτό και μοιάζει να ζει μέσα σε μόνιμο φόβο», ήταν τα λόγια του Δρ.Μίλερ-Βόλφαρτ που προκάλεσαν αίσθηση στην Γερμανία και όχι μόνο…

Keywords
Τυχαία Θέματα