Κετσπάγια: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς... δεν είμαστε το φαβορί»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, παραθέτει αυτή την ώρα διάσκεψη τύπου ενόψει του επερχόμενου αγώνα με την Γεωργία. Στο πάνελ και ο Γρηγόρης Κάστανος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:

«Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Δύσκολο είναι και για τη Γεωργία. Από αυτό το παιχνίδι και μετά θα ξεκαθαρίσει τι θα κυνηγήσουν οι δύο ομάδες. Η Γεωργία είναι νεανική ομάδα, ομάδα που έχει πολύ μέλλον. Αλλά και εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Για το αν

θέλει να αποδείξει κάτι στους φιλάθλους της Εθνικής Γεωργίας: «Δεν έχει καμία σχέση το ματς με τι θέλω να αποδείξω και τι όχι. Θέλω να νικήσω. Ήταν τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Γεωργίας για 5 χρόνια. Τώρα είμαι στην Κύπρο και θέλουμε να νικήσουμε αυτό το ματς. Συζητήσαμε το γεγονός ότι είμαι από τη Γεωργία και θα την αντιμετωπίσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή».

Για το ματς και αν υπάρχει πίεση: «Είναι σημαντικός αγώνας. Δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Φαβορί είναι οι ομάδες που είναι μπροστά μας αλλά δεν είναι μόνο η Γεωργία. Ούτε η Γεωργία νομίζω μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε που θα μας βγάλει. Θέλουμε να δούμε πρόοδο και βελτίωση. Έχουμε απουσίες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε μαζί μας».

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα