Κιλιτσντάρογλου:Δεν έκαναν τίποτα για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά στην Ελλάδα

Θέμα στρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου έθεσε και ο υποψήφιος της Εθνικής Συμμαχίας για την προεδρία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, για να αντιστρέψει τις κατηγορίες του Ερντογάν περί εθνικής μειοδοσίας της αντιπολίτευσης.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με νέο βίντεο απόψε στο λογαριασμό του στο twitter, αποκάλεσε ψέματα και προπαγάνδα τους ισχυρισμούς που προβάλλει τελευταία ο Ταγίπ Ερντογάν ότι αν η αντιπολίτευση έρθει

στην εξουσία θα σταματήσει τα έργα της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας. «Αγαπητέ λαέ, αγαπητοί νέοι, η βρώμικη προπαγάνδα συνεχίζεται... «Θα έρθει ο κ. Κεμάλ και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα τα αποσύρει πίσω στο υπόστεγο».

Όλα αυτά τα ψέματα δεν τα λένε ούτε καν με τρεμάμενη φωνή.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτές τις εκλογές. Το κόμμα ΑΚ δεν αντιλαμβάνεται καν ότι θέτει σε κίνδυνο το κράτος. Γιατί δεν το νοιάζει καν. Κομματικό κράτος σημαίνει ότι βάζεις το κράτος σε μεγάλο κίνδυνο. Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω την στάση μου σε αυτό το θέμα. Έχουν σπάσει τους πυλώνες στήριξης του κράτους. Το κράτος κλονίζεται, το κράτος. Θεός φυλάξοι, αλλά εγώ θα ενισχύσω αυτούς τους πυλώνες πριν από ένα σεισμό. Η αμυντική βιομηχανία είναι ένας από αυτούς τους πυλώνες».

Ο Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε τουναντίον ότι θα στηρίξει αυτόν τον σημαντικό για το κράτος πυλώνα και απάντησε σε όσους τον συκοφαντούν ότι είναι εκείνοι που δεν έχουν κάνει τίποτα δραστικό σε αρκετά εθνικά θέματα, φέρνοντας ως παράδειγμα τα στρατιωτικοποιημένα νησιά του Αιγαίου, για τα οποία υπεύθυνη θεωρεί την κυβέρνηση Ερντογάν.

«Αυτοί που μας συκοφαντούν συνεχώς, έχουν κάνει τίποτα για τα νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα από την Ελλάδα; Όλα είναι αρλούμπες, αγαπητέ μου λαέ. Όλα είναι ψέματα».

Διαβάστε ακόμη: Ερντογάν: «Δεν θα με θυσιάσετε για μια χούφτα κρεμμύδια και πατάτες...»

Keywords
Τυχαία Θέματα