Το πορισμα θα δείξει τους «ενόχους» για «γκάφα» σε εξετάσεις

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής παρέλαβε σήμερα το πρωί από την ερευνώντα λειτουργό το πόρισμα της διοικητικής έρευνας σε σχέση με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου των εξεταστικών δοκιμίων πριν από την έναρξη των εξετάσεων για το Νέο Σύστημα Διορισμών στην εκπαίδευση.

Ο κ. Καδής άρχισε ήδη τη μελέτη του πορίσματος το οποίο αναμένεται εντός της ημέρας να σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα.

Ποιους "καίει" το πόρισμα

Ακολούθως το πόρισμα θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα.Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα καταλογίζονται ευθύνες σε λειτουργούς του Υπουργείου

Παιδείας για τη διαρροή.

Εντός των επόμενων ημερών, εξάλλου, αναμένεται να είναι έτοιμο και το πόρισμα της έρευνας της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» διαμήνυσε χθες βράδυ, μιλώντας στις «Τομές στα Γεγονότα» του Σίγμα ο Υπουργός Παιδείας.

Ο Κώστας Καδής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσους εκπαιδευτικούς, συμβασιούχους και αδιόριστους, διαμαρτύρονται και πραγματοποιούν εκδηλώσεις και ζητούν κατάργηση του νέου συστήματος διορισμού εκπαιδευτικών.

Στο μεταξύ στις 15.30 κινητοποίηση έξω από τη Βουλή και στη συνέχεια πορεία προς τα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου θα πραγματοποιήσουν οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί με αντικείμενο της κατοχύρωσης της 30μηνης υπηρεσίας στη δημόσια υπηρεσία.

Αποκαλύψεις Καδή – Οι «διαρροές» πήγαν και σε Αρχ.κόμματος

Keywords
Τυχαία Θέματα