Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα για το «Cyprus Grand Road Prix Races»

Κλειστοί θα είναι δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με αφορμή τη διεξαγωγή του «Cyprus Grand Road Prix Races» για δεύτερη χρονιά στην πόλη.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις δύο το μεσημέρι της Κυριακής 21 του μήνα, η λεωφόρος Αθηνών στη συμβολή της με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου

Μακαρίου ΙΙΙ».

Επίσης «από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστή η οδός Πιαλέ Πασιά και η λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου. Ακόμα η μια κατεύθυνση της λεωφόρου Αρτέμιδος από τα φώτα τροχαίας της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου μέχρι το αεροδρόμιο και θα υπάρχει κυκλοφοριακή ρύθμιση με τη βοήθεια της Αστυνομίας και το ένα ρεύμα της Αρτέμιδος θα διαμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης για τα τροχοφόρα».

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων προσωρινών μέτρων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα