Κλοπ: "Ο Φέργκιουσον είναι ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου"

Ο Γίργκεν Κλοπ παρομοίωσε τον Άλεξ Φέργκιουσον με τον Τζον Λένον και στήριξε τον Λουίς φαν Χάαλ. Δείτε γιατί.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Κυριακή για την Premier League και ο Γίργκεν Κλοπ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι, ενθυμούμενος τις συναντήσεις του με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

"Είχα λίγες καλές στιγμές με τον σερ Άλεξ και ήταν μεγάλη τιμή να μιλήσω μαζί του", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου πριν από

την αναμέτρηση.

"Ως τεχνικός, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις και να τον ακούς. Χρειάστηκα δέκα λεπτά για να τα καταλάβω όλα, αλλά ίσως είναι ο κορυφαίος όλων, ο Τζον Λένον του ποδοσφαίρου ή κάτι τέτοιο. Ήταν εντυπωσιακό να του μιλάω και από την πλευρά μου υπάρχει μεγάλος σεβασμός, διότι αυτό που πέτυχε ως προπονητής δεν είναι πολύ εύκολο να ξανασυμβεί".

Μιλώντας για τον νυν τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων", δεν επηρεάστηκε από την αυξημένη κριτική που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του: "Δεν παρακολούθησα από πολύ κοντά τα νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της περασμένης εβδομάδας. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι ιστορίες. Ο Λουίς φαν Χάαλ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του κόσμου. Έχει ξεχωριστές ιδέες για το ποδόσφαιρο και ως αντίπαλος πρέπει να το σεβαστείς".

"Είμαι φίλαθλος και παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Θέλω να με ψυχαγωγεί. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο άθλημα. Μπορείς να πανηγυρίσεις και μεγάλες νίκες, μπορείς να περάσεις και μεγάλες ήττες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των δύο, πρέπει να παίξεις αυτό που ο κόσμος θέλει να συζητάει. Δεν μου άρεσε το 3-3 με την Άρσεναλ, αλλά άρεσε σε πολύ κόσμο, αφού υπήρχε πολύ δράση και γκολ. Έτσι πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο".

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα