ΚΟΑΠ: Στόχος οι έγκαιρες και ακριβείς πληρωμές των αγροτών

Τη διαβεβαίωση πως ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) θα συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειες του για βελτίωση των συστημάτων του για έγκαιρες και ακριβείς πληρωμές έδωσε ο νέος Επίτροπος του Οργανισμού Τίμης Ευθυμίου στον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκο Κουγιάλη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα τον ΚΟΑΠ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Κουγιάλης συνεχάρη τον κ. Ευθυμίου, καθώς και τον κ. Ανδρέα Ευαγγέλου, για το διορισμό τους στις θέσεις του Επιτρόπου και του Βοηθού Επιτρόπου, αντίστοιχα. Στην συνέχεια, παρακάθισε σε σύσκεψη με την

διευθυντική ομάδα του Οργανισμού, κατά την οποία ενημερώθηκε από τον κ. Ευθυμίου, για τη μέχρι σήμερα πορεία, καθώς και για το αξιόλογο έργο που έγινε και γίνεται στον ΚΟΑΠ.

`Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι ο ΚΟΑΠ έχει ως μοναδικό στόχο και σκοπό την εξυπηρέτηση και την ευημερία του Κύπριου αγρότη, στο πλαίσιο της Ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την απορρόφηση όλων των κονδυλίων που δικαιούται η Κύπρος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα