Κομμωτής δούλευε ενώ ήταν θετικός – «Τηρούσαν τα μέτρα στη Στασικράτους»/VID

Με βάση τα όσα εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη βδομάδα, η Αστυνομία χαρτογραφεί το πλάνο της για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πώς θα κινηθεί στους δρόμους.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Χρίστος Ανδρέου ανέφερε εισαγωγικά ότι για τα όσα κυκλοφόρησαν την περασμένη βδομάδα από την οδό Στασικράτους πως η Αστυνομία προέβη σε ελέγχους και έκανε καταγγελίες εκεί που έπρεπε.

Δείτε εδώ: Κωστρίκης για Στασικράτους: Βρήκαν όλους τους μηχανισμούς

για συνωστισμό

«Καταγράφηκαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε όλες τις πόλεις. Παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση, είναι λογικό βγήκαν να κάνουν ψώνια. Ωστόσο στην οδό Στασικράτους σταματήσαμε την κυκλοφορία των οχημάτων για να υπάρχει χώρος να περπατήσουν οι πολίτες. Ο κόσμος συμμορφώνεται, τηρεί τις αποστάσεις, φοράει μάσκες. Δεν παραβίασαν διατάγματα. Παρόλα αυτά εντοπίστηκαν πρόσωπα 2 επιχειρηματίες και 13 άτομα. Ο ένας ιδιοκτήτης τοποθέτησε τραπέζια και εξυπηρετούσε πελάτες και ο άλλος εξυπηρετούσε take away όταν παρήλθε η ώρα που προβλέπεται από το διάταγμα», είπε ο κ.Ανδρέου.

Παράλληλα είπε ότι υπάρχει δυστυχώς και κόσμος που δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στη Λευκωσία ενώ ήταν θετικός εντοπίστηκε να εργάζεται. Σχηματίστηκε εναντίον του ποινικός φάκελος και η υπόθεση θα καταχωρισθεί ενώπιον Δικαστηρίου», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα