Κωνσταντινούπολη: Ύποπτος θάνατος με θύμα Νορβηγό - Ελληνίδα στο νοσοκομείο

Το ζευγάρι των τουριστών, που δεν είχαν ακουστεί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει πριν από δύο ημέρες στον Γαλατά της Κωνσταντινούπολης, βρέθηκαν ακίνητοι από το προσωπικό καθαριότητας. Στο σώμα του ζευγαριού δεν υπήρχαν ίχνη από ξυλοδαρμό και κοπτικά εργαλεία.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13.30 στη συνοικία Hacımimi του Πέρα στο Γαλατά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Νορβηγός υπήκοος Egil Skarbo (52) και η Ελληνίδα υπήκοος Ευαγγελία Βρακάνη (31) νοίκιασαν διαμέρισμα πριν από 2 ημέρες.

Ο υπεύθυνος του διαμερίσματος Ιμπραχίμ E. δεν είχε λάβει κανένα νέο από το ζευγάρι

και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και του είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Όταν κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, ο Ιμπραχίμ E., ο οποίος μπήκε με αντικλείδι, είδε το ζευγάρι να κείτονται στο υπνοδωμάτιο.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο. Μετά την ειδοποίηση, οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός. Η γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στη γειτονιά Fatih Samatya με ζωτικές ενδείξεις και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η ζωή της δεν απειλείται.

Έρευνα για την ακριβή αιτία θανάτου

Κλιμάκια της αστυνομίας άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό, εξετάζοντας το σπίτι επί ώρες. Η ακριβής αιτία θανάτου του τουρίστα θα διευκρινιστεί μετά την νεκροψία.

Keywords
Τυχαία Θέματα