Κοντά σε ανανέωση με Ντε Χέα!

Από την έξοδο από το «Ολντ Τράφορντ», στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του! Ο λόγος για τον Νταβίντ ντε Χέα, του οποίου ο ατζέντης βρέθηκε σήμερα (10/9) στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ προκειμένου να επισπεύσει τις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας!Το σίριαλ του Ισπανού πορτιέρο είναι πλέον ευρέως γνωστό. Η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης «χάλασε» στο... παρά πέντε, λόγω της αργοπορίας στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων. Επιπροσθέτως, οι σχέσεις του με τον Λουίς φαν Χάαλ φαίνονταν πως είχαν οδηγηθεί σε ρήξη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα

βρετανικά Μέσα, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει ολοκληρωτικά! Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» αναφέρει πως ο ατζέντης του Ντε Χέα, Ζόρζε Μέντες, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων», έτσι ώστε να συναντηθεί με τον Ολλανδό τεχνικό και τους εκπροσώπους του συλλόγου, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του διεθνούς άσου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι κι από εκεί που όλα έδειχναν πως απλώς θα περίμενε να μείνει ελεύθερος, ώστε να πάει στη «βασίλισσα», υπήρξε ανατροπή. Ο Εν Γούντγουορντ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, μαζί με τον Φαν Χάαλ, άρχισαν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Χέα, το οποίο αναμένεται να του αποφέρει ετησίως τέσσερα εκατομμύρια λίρες.

Ολική ανατροπή λοιπόν... Όλα αυτά μάλιστα, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, στο «Ολντ Τράφορντ» (12/9, 19:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα