Κούγιας: "Αντιεπαγγελματίας ο Ντεγκρά"

Για το επεισόδιο με τον Ματίας Ντεγκρά μετά το 2-2 της Λάρισας με τον Ηρακλή μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατηγόρησε τον Αργεντινό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ενώ τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τόσα λάθη σε μια φάση με τόσο προκλητικό τρόπο. «Πρέπει να προσέχουμε όταν αποκτούμε παίκτες από ''ύποπτα'' πρωταθλήματα», πρόσθεσε.

«Ο Ντεγκρά τα περιέγραψε ακριβώς όπως έγιναν. Το λέω αυτό, γιατί άκουσα διάφορα. Ότι τον έδειρα, ότι έκλαιγε κτλ. Η αλήθεια είναι ότι είπα αυτά ακριβώς που σας είπε και

αυτός νωρίτερα. Και αυτό γιατί δεν μπορούσα να δεχθώ ότι αυτός ο συγκεκριμένος παίκτης, στα 33 του, με προπονητές Αναστασιάδη και Τερζή που επί τρεις μήνες διδάσκουν καθημερινά τι πρέπει να κάνει και τι πρέπει να κάνουν οι συμπαίκτες, ξαφνικά κάνει τα εντελώς αντίθετα. Όχι μόνο σε αυτή τη φάση, αλλά σε όλο τον αγώνα. Αν δεν είχαν γίνει ήδη δύο αναγκαστικές αλλαγές, ο κ. Αναστασιάδης θα τον είχε βγάλει. Δεν έχω ξαναδεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, να καθυστερεί, να κάνει τόσα λάθη σε μία φάση και να συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο σε παιχνίδι με τα Γιάννενα πριν από χρόνια, ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν παιχτεί 10 εκατ. ευρώ στο live στοίχημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα