«Κρούσεις για ετήσιο δανεισμό του Λοβέρα...»

Η ελλαδική ιστοσελίδα Sport24.gr κάνει αναφορά στο καρέ των παικτών του Ολυμπιακού που είναι προς πώληση και η αναζήτηση λύσεων από πλευράς ερυθρόλευκων για να περιοριστεί η οικονομική ζημιά. Ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες και ο Λοβέρα, που αγωνίστηκε στην Ομόνοια ως δανεικός για μισή σεζόν. 

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4.500.000 ευρώ

για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκουρού από τη Μονακό, έδωσε 3.500.000 ευρώ για την αγορά του Πέπε Ροντρίγκες από την Γκιμαράες, ξόδεψε άλλα 3.500.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον Μάξι Λοβέρα από την Ροζάριο Σεντράλ και έβγαλε από το ταμείο του 4.500.000 ευρώ για την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ.

Η αναφορά στον Λοβέρα, για τον οποίο η Ομόνοια ίσως κινηθεί να τον αποκτήσει, και πάλι ως δανεικό για ένα χρόνο:

Σε ό,τι αφορά τον Λοβέρα, που επίσης δεν έχει κληθεί από τον Πορτογάλο προπονητή να βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, δεν εκμεταλλεύτηκε τις δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν στους ερυθρόλευκους, αλλά ούτε άφησε το αποτύπωμά του στη Ρασίνγκ και στην Ομόνοια όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός. Και οι όποιες κρούσεις προς τον Ολυμπιακό για την ώρα για τον Αργεντινό επιθετικό αφορούν ετήσιο δανεισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα