Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρνακα το Σάββατο για τα Θεοφάνεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί στη Λάρνακα, λόγω της εορτής των Θεοφανείων το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος «ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών που εκτελούνται στη μαρίνα Λάρνακας από την Kition Ocean Holdings,  το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, κατά την τέλεση του Καθαγιασμού των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων, η είσοδος του κοινού στην αποβάθρα θα είναι περιορισμένη».

Επίσης «κατά την ημέρα των Θεοφανείων, λόγω της πομπής από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου

προς το παραλιακό μέτωπο, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με το κλείσιμο δρόμων. Συγκεκριμένα η λεωφόρος Αθηνών θα είναι κλειστή από τις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου μέχρι και τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 6 του μήνα».

Ακόμα «η πλατεία Αγίου Λαζάρου και οι δρόμοι πέριξ αυτής και η οδός Παύλου Βαλσαμάκη, θα είναι κλειστοί από τις επτά το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Η πρόσβαση και η στάθμευση οχημάτων τις συγκεκριμένες ώρες δεν θα επιτρέπεται ενώ όσα αυτοκίνητα παραμείνουν σταθμευμένα θα μετακινηθούν με ρυμουλκό».

Σημειώνεται ότι «κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων προσωρινών μέτρων, θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης και το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα