Λ. Λουκά: «Ισοπαλία στο Τσίρειο και νίκη Ανόρθωσις»

Η 17η αγωνιστική συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Ντέρμπι στο άνω διάζωμα της βαθμολογίας, ντέρμπι και στο κάτω διάζωμα.

Ο Λιάσος Λουκάς μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο σχολίασε τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του η ισοπαλία έχει το προβάδισμα στο ΑΕΛ-ΑΕΚ, ενώ δίνει προβάδισμα στην Ανόρθωση για νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

ΑΕΛ-ΑΕΚ:

«Παίζει η καλύτερη επίθεση εναντίον της καλύτερης άμυνας. Ένα παιγνίδι

ντέρμπι. ΗΑΕΛ μας συνήθισε να παίζει κλειστά και όλα της τα σκορ είναι κλειστά. Είναι δύσκολο παιγνίδι για προβλέψεις αλλά βλέπω να είναι πραγματικό ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα για να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα αν θρεθούν στην μέρα τους τα ατού της. Όλα εξαρτώνται από μια μέρα θα βρεθούν οι ποιοτικοί παίκτες των ποιοτικών δύο ομάδων. Νομίζω έχει το προβάδισμα η ισοπαλία, αλλά εξαρτάται αν κάποιες μονάδες είναι σε καλή βραδιά».

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ:

« Η Ανόρθωση έδειξε στην αρχή ότι έψαχνε τα πατήματα της. Πλέον μυρίζει ομάδα τα τελευταία παιγνίδια η Ανόρθωση. Έχει ένα στυλ παιγνιδιού με κυκλοφορία της μπάλας. Δεν της αρέσει να πηγαίνει σε γρήγορες επιθέσεις. Έχουν μια σημαντική απουσία σήμερα στην αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕ(Σίντελφεντ).

Από την άλλη το Παπαδόπουλος είναι από τις πιο καυτές και καλύτερες έδρες. Δύσκολα χάνει εκεί η Ανόρθωση. Ακόμα και στα άσχημα της δύσκολα έχανε στο γήπεδο της. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο για προβλέψεις. Η Ανόρθωση είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΑΠΟΕΛ γιατί έχει τραυματισμούς και δεν είναι σταθερό σε απόδοση.

Για την κούραση του ΑΠΟΕΛ: «Στον ΑΠΟΕΛ προσπάθησαν να κάνουν ροτέισον αλλά είχαν αρκετούς τραυματισμούς. Το ΑΠΟΕΛ όμως είναι ΑΠΟΕΛ. Έχει ρόστερ απλά δεν μας πείθει ακόμα ότι είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων που ήταν το πρώτο φαβορί. Αν μια ομάδα κερδίσει σήμερα θεωρώ ότι θα είναι η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση ανέβηκε αγωνιστικά και ο ΑΠΟΕΛ δεν εκπέμπει την σιγουριά των προηγούμενων χρόνων που ήταν το φαβορί».

Απόλλωνας-Ερμής:

«Χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα του Απόλλωνα. Έχει πλουραλισμό και ποιότητα. Ανά π΄σασα στιγμή αλλάζει τον ρυθμό του αγώνα. Μπορεί να πάει και σε κόντρα επιθέσεις, μπορεί να παίξει και οργανωμένο παιγνίδι. Έχει πλουραλισμό στο παιγνίδι του . Είναι μια ομάδα που σαν ουδέτεροι θέλεις να βλέπεις.

Ομόνοια-Πάφος:

«Θεωρώ ότι είναι η ώρα της Ομόνοιας. Άλλαξε προπονητή πρόσφατα αλλά είδαμε μεγαλύτερη διάθεση στο προηγούμενο της παιγνίδι. Κάποιοι παίκτες ΄τηαν σε καλύτερη μέρα από τα προηγούμενα παιγνίδια. Πιστεύω θα κερδίσει η Ομόνοια διότι και η Πάφος έχασε την δυναμική της».

Ακούστε στο ηχητικό τι είπε για τα άλλα παιγνίδια της αγωνιστικής:

Keywords
Τυχαία Θέματα