Λένον: «Θα κάνουμε ροτέισιον» (Τα νέα για Φαμπιάνο)

Ο Νιλ Λένον παρέθεσε διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό πρώτο αγώνα στους ομίλους του Europa League, απέναντι στην Σέριφ Τίρασπολ. Από πλευράς παικτών της Ομόνοιας μίλησε ο Φουάντ Μπασιρού.

Αναλυτικά:

Λένον: «Είναι ένα γεγονός το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, απέναντι σε καλό σύνολο. Είμαι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές και με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Θα κάνουμε ροτέισιον και είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Σέριφ».

Για τον στόχο της Ομόνοιας

στους ομίλους: «Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το μάξιμουμ στον όμιλο. Έχουμε απέναντί μας την Σέριφ. Έδωσε παράδειγμα τη νίκη με την Ρεάλ Μαδρίτης, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Για το ότι είναι ακόμα μία δική του παρουσία -ως προπονητής- σε ομίλους, η πρώτη με την Ομόνοια: «Είναι φανταστικό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η Γάνδη ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει και τα καταφέραμε. Ανυπομούμε πλέον για αυτά τα παιχνίδια. Ανοίξαμε επιτυχημένα τη σεζόν με αυτή την πρόκριση».

Για το ότι υπήρξαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Δεν ανησυχώ για αυτό. Είναι φισιολογικό κάποτε να συμβαίνει αυτό. Είχαμε καλή απόδοση στα ματς με την Γάνδη και με την ΑΕΚ, δεν είχαμε καλή με τον Ακρίτα. Το αναλύσαμε όμως. Όλες οι ομάδες μπορεί να έχουν πτώση στην απόδοσή τους μέσα στη σεζόν. Όσο παίρνουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους και θα βελτιώνουν την κατάσταση τους, τόσο καλύτερο θα είναι για εμάς».

Για τα αγωνιστικά: «Και ο Λοΐζος και ο Φαμπιάνο είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

Μπασιρού: «Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να πάρουμε νίκες. Η Σέριφ είναι μία ομάδα που πήρε καλά αποτελέσματα. Περιμένεις τέτοιες στιγμές. Είναι καλή ευκαιρία να δούμε σε πιο επίπεδο είμαστε. Θα απολαύσω την παρουσία μας. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, μας δίνει ενέργεια και τρεφόμαστε από αυτήν. Τον χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λένον, Φαμπιάνο,lenon, fabiano