Λοϊζίδης για οπαδούς στους σταθμούς:Οι αστυνομικοί σταθμοί είναι καφετέρια;

Να παρουσιάζονται στους αστυνομικούς σταθμούς κατά τη διεξαγωγή αγώνα της ομάδας τους, οι οπαδοί που κατηγορούνται για βία στα γήπεδα. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρος της Συντεχνίας Ισότητας, Νίκο Λοϊζίδη, έχει στείλει μια διαταγή, εγκύκλιο το Αρχηγείο της Αστυνομίας στην οποία λέει ότι «όταν θα πηγαίνετε για την άμεση καταχώρηση αυτών που διέπραξαν βία στα γήπεδα να ζητάτε από τον δικαστή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του να έρχεται την ώρα του παιχνιδιού στον αστυνομικό σταθμό της γειτονιάς του».

Σχολιάζοντας

την εγκύκλιο αυτή, ο Νίκος Λοϊζίδης, δήλωσε «οι αστυνομικοί σταθμοί είναι καφετέρια; Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν αστυνομικοί σταθμοί  που λειτουργοί με ένα δόκιμο και ένα κανονικό αστυνομικό, ένα κρατούμενο μέσα στο κελί, με επεισόδια με 70 000 κόσμο, κόσμο που μπαινοβγαίνει στον σταθμό και τηλέφωνα που πρέπει να ανταποκριθούμε. Θα τους έχουμε και αυτούς μέσα στον σταθμό, που θα τους βάζουμε; Δε θα τους έχουμε υπό κράτηση, θα κάθεται στην καρέκλα απλά. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να μην πηγαίνει στο γήπεδο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό».

Όπως ανέφερε «όποιον θα παίρνουμε στο δικαστήριο πάνω στον όρο του διατάγματος που θα βγει. Έχουμε υποθέσεις που υπάρχουν αυτοί οι όροι».

Δείτε το απόσπασμα: 

Keywords
Τυχαία Θέματα