Λοϊζίδης: Μαγείρεμα αριθμών στις απελάσεις- Οι συμβασιούχοι γυρίζουν στα χωριά

Λάβρος κατά των αρμοδίων ο Πρόεδρος του κλάδου αστυνομικού σώματος της συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό επίθεσης εναντίον τριών Αστυνομικών στο οδόφραγμα Λήδρας, από άνδρα τουρκικής καταγωγής.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί Αστυνομικών που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ειδικά στην πρώτη γραμμή.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τους τελευταίους έξι μήνες σημειώθηκαν τραυματισμοί είκοσι Αστυνομικών, τονίζοντας

πως ανέμεναν μια δήλωση στήριξης από τους αρμόδιους, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια στιγμή με έντονο ύφος, αναφέρθηκε στους συμβασιούχους που τοποθετήθηκαν στην πράσινη γραμμή για έλεγχο των μεταναστευτικών ροών, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η αποτροπή μεταναστών.

«Νομίζουν ότι σπούδασαν στο Harvard και εμείς στο Δημοτικό. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτοί οι συμβασιούχοι δεν πρόκειται να αποτρέψουν τους μετανάστες, δεν έχουν τον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως δεν δόθηκαν οδηγίες.

Σημείωσε πως οι συμβασιούχοι δεν τοποθετήθηκαν στην πράσινη γραμμή, αλλά, «είναι στα χωριά και γυρίζουν».

«Έχουν κοροϊδέψει τη βουλή και τον πολίτη, δεν θα υπάρξει τέτοιου είδους φρούρηση», τόνισε.

Την ίδια στιγμή έκανε λόγο για «μαγείρεμα αριθμών», αναφερόμενος στους αριθμούς απελάσεων που παρουσιάζονται από τους αρμόδιους.

Τόνισε ότι οι Αστυνομικοί έχουν γίνει «αναλώσιμοι για κάποιους», σημειώνοντας ότι είναι τεράστια τα προβλήματα και η έλλειψη προσωπικού στην πρώτη γραμμή.

«Έχουμε αφήσει τον υπόκοσμο. Μας ενδιαφέρουν τα γήπεδα και οι λαμπρατζιές», ανέφερε. ​

Διαβάστε επίσης: Λοϊζίδης: Έσπασε ο ώμος της Αστυνομικού-Έγνοια τους αν φοράμε σωστά τη γραβάτα

Keywords
Τυχαία Θέματα