Λουκέτο σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό

Δυστυχώς η οικονομική κρίση είναι η αιτία να κλείσει ένα ακόμα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα.

Το MTV ήταν μια χαρούμενη μουσική παρέα, αλλά το 2016 δεν θα βρίσκεται στις ελληνικές συχνότητες. όπως ανακοίνωσε ο Όμιλος Ρέστη που το είχε φέρει στην Ελλάδα, η συνεργασία με τη VIACOM, την εταιρεία που διαχειρίζεται το franchise,

δεν θα συνεχιστεί ως προς αυτό το επίπεδο.

Όπως όμως γράφει η ανακοίνωση του σταθμού, οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν ένα νέο κανάλι, με το ίδιο προσωπικό, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν θα μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά.

«Η εταιρία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις του Ομίλου Ρέστη και η VIACOM International Media Networks (VIMN) συνεργάστηκαν στενά και με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ανάπτυξη του Nickelodeon και του MTV Greece μέσω της ελεύθερης μετάδοσης και των δύο καναλιών στην Ελλάδα.Η Viacom αποφάσισε, από τα μέσα Ιανουαρίου 2016, να διακόψει την ελεύθερη μετάδοση του MTV Greece στην Ελλάδα και να μεταδίδει στο εξής το MTV μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες ΟΤΕ TV και ΝOVA. Η συνεργασία του Ομίλου Ρέστη και της VIACOM συνεχίζεται με την ελεύθερη μετάδοση του Nickelodeon και είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να διαγράφει μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα