«Λύγισε» και την Ίντερ και καλπάζει για 4άδα η Γιουβέντους!

Με γκολ του Κόστιτς η Γιουβέντους πήρε το derby με την Ιντερ (0-1) και συνέχισε το απίστευτο comeback που της δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει στο Champions League.

Οταν στην Γιουβέντους επιβλήθηκε η ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών για την υπόθεση plusvaleneza, κανένας δεν θα μπορούσε να

φανταστεί ότι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μπορούσε να μην επηρεαστεί.

Οι Bianconeri με σερί καλά αποτελέσματα, όπως η αποψινή νίκη στην έδρα της Ιντερ (0-1) μείωσαν τη διαφορά στο -7 από την 4άδα και με δεδομένο ότι οι… από πάνω δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα, διατηρεί βάσιμες ελπίδες για να κατακτήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Γιουβέντους απειλήθηκε μόνος νωρίς στο ματς από τον Μπαρέλα και με μακρινά σουτ από την Ιντερ, η οποία υπέστη την 9η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ατο 23’ ο Κόστιτς, σε μια φάση που σήκωσε πολλή κουβέντα και διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Ραμπιό και Βλάχοβιτς ακούμπησαν αμφότεροι την μπάλα με το χέρι πριν ο δεύτερος βρει τον Κόστιτς και εκείνος με διαγώνιο σουτ γράψει το 0-1 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε.

Στο φινάλε η Ιντερ είχε την κατοχή και έπαιξε περισσότερο στο αντίπαλο μισό, όμως προσπαθούσε μόνο με μακρινά σουτ, ενώ σε 2-3 περιπτώσεις στην κόντρα γλύτωσε να δεχθεί δεύτερο γκολ από την Γιούβε, η οποία κράτησε την τεράστια νίκη και μπορεί να ονειρεύεται το σεντόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα