Μαρινάκης: Καμία αλλαγή στην αμυντική θωράκιση της Ελλάδας

Σε δήλωση κατόπιν τουρκικού δημοσιεύματος που κάνει λόγο για παύση εξοπλισμού των ελληνικών νησιών, προχώρησε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης.

«Η Ελλάδα

τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι», τονίζει.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης καταφέρεται εμμέσως και εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έθεσε το θέμα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, καθώς προηγήθηκε παρέμβαση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δώρας Αυγέρη, η οποία έκανε λόγο για «αφωνία εκ μέρους της κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ» απέναντι στους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος.

«Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν την σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα», απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην δήλωσή του.

Διαβάστε επίσης: Τουρκικά ΜΜΕ: «Προκλητική κίνηση από Ελλάδα! Θα αυξηθεί η ένταση στο Αιγαίο»

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα