Μάζης: Αυτοί οι τρεις πόλοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση κατά του Ισραήλ

Στις Τομές στα Γεγονότα φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Μάζης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τρεις πόλοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση κατά του Ισραήλ

Αρχικά ανέφερε ότι η σύσκεψη στο Κάιρο πρέπει να φροντίσει να ενισχυθεί ο νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού, Μαζμούντ Αμπάς, που έχει την δυνατότητα να κάνει ουσιαστικές συνομιλίες με την ισραηλινή πλευρά σε μια συγκεκριμένη κατάληξη. «Ο παλαιστινιακός λαός πρέπει να αποκτήσει το κράτος του», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε, πρέπει να αναγνωρίσει το Ισραήλ και να σταματήσουν αυτές οι φωνές οι οποίες

ωθούν τις οργανώσεις τις ισλαμιστικές να καταστρέφουν κάθε προσπάθεια ειρήνης.

«Από εδώ και πέρα θα πρέπει να εξοπλιστεί ο Αμπάς με μία δυνατότητα στήριξης διεθνώς με τον όρο να αναγνωριστεί το Ισραήλ και το δικαίωμα τού να υπάρχει, κάτι που δεν αποδέχεται η Χαμάς, ο ισλαμιστικός τζιχάντ και η Τεχεράνη», πρόσθεσε.

Ο κ. Μάζης σημείωσε πως υπάρχουν τρεις ισχυροί πόλοι που πρέπει να μπουν στη συζήτησή για να αποφευχθεί μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία θα οδηγήσει μετά την χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ σε μία γενική αποσταθεροποίηση της περιοχής, με πολύ αίμα, που δεν μπορεί να αφήσει απείραχτη την Κύπρο και την Ελλάδα.

«Αυτοί οι τρεις πόλοι είναι το Ιράν, η Ρωσία και το Κατάρ. Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την οποιαδήποτε αιματοχυσία σημειωθεί στην περιοχή».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι αυτοί οι τρεις πόλοι βρίσκονται πίσω από αυτού του είδους το φρικτό έγκλημα κατά του Ισραήλ και το οποίο οδηγεί το Ισραήλ μοιραία σε αντίμετρα τα οποία με την σειρά τους θα δημιουργήσουν αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση που θα επεκτείνει τα μέτωπα του πολέμου και δημιουργήσει πολλαπλές εστίες εκρήξεως και στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή και στην Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης: Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα