Με την πλάτη στον τοίχο αλλά…

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας στο ΓΣΠ έβαλε τον Απόλλωνα με την πλάτη στον τοίχο. Από χθες βρίσκεται σε ακόμα πιο δυσμενή θέση, καθώς η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ άνοιξε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Ως εκ τούτου, η νίκη σήμερα (19:00) κόντρα στην ΑΕΚ είναι αναγκαία προκειμένου να διατηρηθούν πιθανότητες στην τελευταία στροφή του μαραθωνίου.

Φυσιολογική

η απογοήτευση στις τάξεις της Λεμεσιανής ομάδας, ωστόσο δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει σήμερα με νίκη. Αφενός της δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανακτήσει την χαμένη ψυχολογία της, διότι ας μην ξεχνάμε και τον τελικό κυπέλλου σε 10 ημέρες κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο. Αφετέρου, θα μειώσει ξανά στον πόντο και θα περιμένει «δώρο» από την Ανόρθωση στο παιγνίδι της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία αγωνιστική.

Πάντως, παρά την κατήφεια που υπάρχει από την ήττα της περασμένης εβδομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα απηύθυναν κάλεσμα για μαζική προσέλευση στο γήπεδο ώστε στην τελευταία του παράσταση, στο γήπεδο του, να μην μείνει μόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα