Μεγάλη νίκη της Εθνικής Παίδων στην Αρμενία

Μεγάλη σε έκταση νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-14 στο σημερινό δεύτερο φιλικό με την Αρμενία.

Η Εθνική μας πήρε τη νίκη με 5-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το φιλικό της περασμένης Τρίτης το οποίο τελείωσε ισόπαλο 2-2.

Τα τέρματα της Κύπρου πέτυχαν ο Νικόλας Νεοκλέους στο 12ο λεπτό, ο Νικόλας Κωνσταντίνου με πέναλτι στο 30ο λεπτό, ο Χρίστος Βενιζέλος

στο 57ο και στο 58ο λεπτό και ο Νικόλας Γεωργίου στο 70ο λεπτό.

Η Εθνική μας ξεκίνησε με την ακόλουθη εντεκάδα:

Γ. Χριστοδούλου, Αναστ. Χαραλάμπους, Σ. Ανδρέου, Αντρ. Χαραλάμπους, Ν. Νεοκλέους, Ν. Κωνσταντίνου, Χρ. Πέτρου, Λ. Καλογήρου, Χ. Μελαναρκίτης, Π. Θεοδότου, Ν. Δημητρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κ. Βροντής, Μ. Γεωργίου, Γ. Πελεκάνος, Ν. Γεωργίου, Μ. Κυριάκου, Λ. Ανδρέου και Χρ. Βενιζέλος.

Δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Γιώργου Κυπριανού:

''Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια και την θέληση που έδειξαν στο σημερινό αγώνα. Είναι πολλά ακόμη τα σημεία στα οποία χρειαζόμαστε δουλειά και βελτίωση. Ασφαλώς η νίκη και η έκταση της μας ικανοποιεί, όμως, δεν μας αποπροσανατολίζει για το γεγονός ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά έχοντας ως γνώμονα την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε''.

Τα πρώτα φιλικά

Να σημειώσουμε πως τα φιλικά στην Αρμενία ήταν τα πρώτα της Εθνικής U-14 που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2002 και οι οποίοι παίρνουν τις πρώτες τους εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι ποδοσφαιριστές μας σε αυτά τα φιλικά θα είναι πολύ χρήσιμες για τη μετέπειτα πορεία τους, είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Επίσης, τα φιλικά αποσκοπούν στο να εμπεδώσουν από αυτή την ηλικία οι ποδοσφαιριστές την ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία των Εθνικών μας ομάδων με στόχο την ομαλή μετάβαση στις μεγαλύτερες ηλικιακά εθνικές ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα