Μεγάλη πυρκαγιά στην Τάλα–Ζημιές σε οικίες, αυξάνονται οι δυνάμεις (pic&vid)

Αριθμός κατοικιών και οχημάτων υπέστησαν ζημιές από την μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:45 παρά την κοινότητα Τάλας, και η οποία μαίνεται ανεξέλεγκτη, σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή, Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές στην Τάλα

Η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πολιτική Άμυνα εκκενώνουν κατοικίες ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται με ακόμα τρία οχήματα από Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας και από την ΕΜΑΚ.

Η

Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, ανέφερε ο κ. Κεττής, έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο Ίκαρος 2, με επτά εναέρια μέσα εκ των οποίων δύο ελικόπτερα που εκμισθώνει η Δημοκρατία και τρία αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ενώ θα ενισχυθούν με ακόμα 2 ελικόπτερα από τις Βρετανικές Βάσεις, αυξάνοντας τον αριθμό των εναέριων μέσω σε εννέα.

Η πυρκαγιά βρίσκεται ακόμη εκτός ελέγχου ενώ καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες για την κατάσβεση της. Τα αίτια πρόκλησης της θα διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο .

Δείτε το βίντεο: 

Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο βουλευτής Χρύσανθος Σαββίδης, επισημαίνοντας ότι καίγονται οχήματα και οικίες στην Τάλα 

Τρία σπίτια τουλάχιστον καταστραφήκαν από τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Καμάρες και Ζελεμενος στην Τάλα σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριο Ιγνατίου. 

Στην πρώτη γραμμή τα μέλη και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, στη μεγάλη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή της Τάλας

Στην πρώτη γραμμή τα μέλη και το ελικόπτερο της Αστυνομίας, στη μεγάλη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή της #Τάλας. #cyprus. pic.twitter.com/IS5oslbTGV

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) June 26, 2021

Διαβάστε ακόμη:

Πυρκαγιά στο χωριό Αρακαπάς στη Λεμεσό – Στη μάχη και εναέρια μέσα

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας στο διαμέρισμα του στην Πάφο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Πάφου, #45Στη,megali, pafou, #45sti