Μένει στην Ευρωβουλή η Θεοχάρους

Την έδρα της στην Ευρωβουλή θα διατηρήσει η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους. Τη θέση της στην κυπριακή Βουλή, παίρνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η απόφαση λήφθηκε το απόγευμα από το Κίνημα.

Σε γραπτή δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, αναφέρει ότι η απόφαση για διατήρηση της έδρας στην Ευρωβουλή, λήφθηκε με πρώτιστο κριτήριο το συμφέρον του τόπου, δεδομένων -όπως επισημαίνει- και των κρίσιμων εξελίξεων στο Εθνικό θέμα.

"Με

δεδομένο αυτό και μετά την αξιολόγηση των χθεσινών αποτελεσμάτων και των δεδομένων που προέκυψαν στις Βουλευτικές Εκλογές", σημειώνει ο κ. Σελινόπουλος, η "Αλληλεγγύη αποφάσισε όπως η ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους, συνεχίσει τη δράση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να υπερασπιστεί τα δίκαια του κυπριακού λαού σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως θα πράξει και η κοινοβουλευτική ομάδα της Αλληλεγγύης στο εσωτερικό".

Το Κίνημα θεωρεί ότι η απόφαση αυτή, εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του κυπριακού λαού, ενόψει και των κρίσιμων εξελίξεων στο εθνικό Θέμα.

Τη θέση της στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα