Μια διαδρομή στον Μαραθώνιο του Λονδίνου αφιερωμένη στην Χρυστάλλα

Αφιερωμένη στη φίλη και εργαζόμενη του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρυστάλλα Πανταζή, είναι η συμμετοχή του Χάρη Κασσάπη στον μαραθώνιο του Λονδίνου.

Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου είναι προγραμματισμένος για τις 23 Απριλίου. Σκοπός είναι η συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στόχος του οποίου είναι η παροχή ανακουφιστικής

φροντίδας και βοήθειας σε καρκινοπαθείς. Οι εισφορές θα γίνονται απευθείας στον ΠΑΣΥΚΑΦ με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας JCC Smart ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Η Χρυστάλλα Πανταζή έχασε την ζωής της από καρκίνο και με αφορμή το μαραθώνιο όσοι επιθυμούν συνήσφεραν για οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στόχος του οποίου είναι η παροχή ανακουφιστικής φροντίδας και βοήθειας σε καρκινοπαθείς.

Ο Χάρης Κασάπης σε ανάρτηση του έγραψε «Σε περίπου 48 ώρες ξεκινά ο Μαραθώνιος γιορτή του Λονδίνου. Χιλιάδες δρομείς συμμετέχουν έχοντας ως κύριο στόχο την συλλογή εισφορών για φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η δίκη μου συμμετοχή που είναι αφιερωμένη στην Μνήμη της πολυαγαπημένης μου φίλης Χρυστάλλας έχει ως στόχο την συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στόχος του οποίου είναι η παροχή ανακουφιστικής φροντίδας και βοήθειας σε καρκινοπαθείς. Ας συνεισφερουμε λοιπόν σε αυτούς που μας χρειάζονται δίπλα τους. Οι εισφορές γίνονται απευθείας στον ΠΑΣΥΚΑΦ με πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας JCC Smart ακολουθώντας τον σύνδεσμο»

Ο σύνδεσμος για την εισφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα