«Μια πίκρα υπάρχει…αλλά» (ηχητικό)

Τι είπε για την απομάκρυνση Πουλλαϊδη…αλλά και για την έλευση Νεόφυτου Λάρκου.

Στο ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

«Δεν έγινε επίσημη επαφή. Μια κρούση έχει γίνει από τις ομάδες. Είμαστε ανοικτοί και από εκεί και πέρα είμαστε στη διάθεση των ομάδων για να βρούν το γήπεδο τους».

Για την απόφαση Χρίστου Πουλλαϊδη: «ήθελε η διοίκηση να κάνει μια ανοικτή συνέλευση. Τοποθετήθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις ο ίδιος ο πρόεδρος του σωματείου αλλά και της εταιρίας. Αποχωρεί ο πρόεδρος στο τέλος της περιόδου και είναι

κάτι το οποίο σκέφτηκε εδώ και καιρό. Είναι αρκετά τα θέματα που θα πρέπει να τρέχουν καθημερινά. Θέλει αρκετή προσοχή και σημασία και έτσι έκρινε σωστό να αποχωρήσει. Κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να μειώσει το χρέος από τα 17 εκ. στα 7εκ».

«Δεν θα έλεγε πως φεύγει απογοητευμένος…αλλά μια πικρά υπάρχει. Δεν βρήκε την συμπαράσταση από κάποιους. Θεωρεί καλύτερα για το σύλλογο να έρθει κάποιος άλλος. Θα μείνει κοντά στην ομάδα και δεν θα φύγει».

Για τον Χρίστο Μαραγκό: «δεν θέλω να κάνω αναφορά σε ονόματα. Έχουν άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Να κάνουμε υπομονή για λίγες ημέρες και θα υπάρξει κατάληξη».
«Έχει κτυπήσει το καμπανάκι της Ευρώπης. Θα φέρουμε την αλλαγή της εικόνας μας με την αλλαγή προπονητή. Θέλουμε να δούμε και εμείς την αλλαγή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα