Μητέρα Θανάση:Δεν πιστεύω ότι φταίει ο Σαββίδης,οι λειτουργοί έχουν τον φάκελο

«Δεν μπορούμε να σιωπήσουμε και θα αγωνιζόμαστε για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περάσαμε τα τελευταία 18 χρόνια. Δεν μπορείς να χάσεις το παιδί σου και τουλάχιστον να μην σου πουν την αλήθεια πώς έφυγε», διαμήνυσε η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο.

Επεσήμανε ότι «αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια, με δυσβάστακτα έξοδα, με κόπους, με βάσανα, μέσα από τις αρρώστιες. Έχω περάσει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και εάν δεν πήγαινα στην Αυστραλία δεν θα τη γλίτωνα εδώ. 18 χρόνια είναι πάρα πολλά και γι αυτό διοργανώνουμε αυτές τις διαμαρτυρίες. Γνώριζαν την αλήθεια

γι αυτό δεν το έψαξαν».

Για τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, είπε ότι «δεν πιστεύω ότι φταίει ή δεν έψαξε, γι αυτό έχει τους λειτουργούς του, την αστυνομία. Αυτοί κρατούν τον φάκελο και δεν βρήκαν τίποτα. Μα φυσικά όταν δεν θέλουν, αυτό θα πουν. Γενικός Εισαγγελέας δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο κάθε φάκελος για όλες τις υποθέσεις λεπτομερείς».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο Θανάσης όταν τους χώρισαν σε μονάδες πήγε στο σπίτι και της είπε «έπεσα στη χειρότερη μονάδα. Σε αυτή τη μονάδα έχει κακούς. Όταν σου λέω κακούς, εννοώ κακούς». «Όταν ερχόταν σπίτι, έκανε τον σταυρό του και έλεγε "δόξα τω θεώ, ήρθα σπίτι και θα κοιμηθώ"».

Υπενθυμίζεται ότι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τον Θανάση Νικολάου θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία και Λεμεσό. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12/7 η ώρα 18:30 έξω από το Νομική Υπηρεσία. Επίσης, στην ομάδα στο Facebook «Η ΛΕΜΕΣΟΣ» αναρτήθηκε ένα κάλεσμα για ακόμη μια διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα γράφει: «Απαιτούμε δικαίωση για τον Θανάση - Κυριακή 09 Ιουλίου 18:30 Διοικητήριο Λεμεσού».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη

Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση- Κατά χάριν χορηγία για κάλυψη νομικών εξόδων

«Αν ανοίξω το στόμα μου…– Αντιμετώπισαν τον θάνατό του χειρότερα κι από σκυλί»

ΓΕ: Δεν θα προχωρήσουμε σε ποινικές διώξεις για την υπόθεση του Θανάση

Keywords
Τυχαία Θέματα