Νέα άνοδος θερμοκρασίας στην Κύπρο

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Τις αυγινές, κυρίως, ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά αυξηµένες νεφώσεις θα παρατηρούνται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, µέτριοι και τοπικά στα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη, για να καταστεί, το απόγευµα, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tην Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα, και στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα