Μοιρασιά στην Πόλη (βίντεο)

Μία γκολάρα του Μάρεκ Χάμσικ 9 λεπτά πριν το τέλος έσωσε την Νάπολι στο καμίνι της Μπεσίκτας (1-1).

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Πριν από δύο εβδομάδες στο Σαν Πάολο, η Νάπολι πολιόρκησε από γης και αέρος την Μπεσίκτας, έκανε αναρίθμητες τελικές κι όμως έχασε με 2-3 γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Στην πυρακτωμένη Vodafone Arena, η Μπεσικτάς είχε τις πιο κραχτές ευκαιρίες, ευτύχησε να

ανοίξει το σκορ με γκολ στο 79ο λεπτό, όμως οι Ιταλοί έφυγαν με το χαμόγελο στα χείλη.

Μία εκπληκτική γκολάρα του Μάρεκ Χάμσικ με αριστερό φαλτσαριστό σουτ εννιά λεπτά πριν το τέλος υπέγραψε το 1-1, που διατηρεί τους «παρτονοπέι» στην κορυφή του ομίλου.

Η τύχη ήταν σύμμαχος των Ιταλών στο πρώτο μέρος. Το γκολ του Αμπουμπακάρ στο ξεκίνημα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Κουλιμπαλί, ενώ νέα γκέλα του Κουλιμπαλί (38’) παραλίγο να γίνει ασίστ στον Χάτσινσον, ο οποίος σε εύκολη φάση σημάδεψε την εξωτερική πλευρά της δοκού του Ρέινα.

Η Νάπολι έδειχνε να έχει τον έλεγχο στην επανάληψη που δεν είχε πολλές φάσεις, μέχρι που το ματς πήρε φωτιά προς το φινάλε. Ο Μαξίμοβιτς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Αμπουμπακάρ και ο Κουαρέσμα με εύστοχη εκτέλεση (79’, 1-0) έβαλε φωτιά στις εξέδρες.

Σε ρόλο πυροσβέστη όμως βρέθηκε ο Μάρεκ Χάμσικ. Ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ του Σλοβάκου δύο λεπτά αργότερα έκανε το 1-1, με τους παίκτες του Σάρι να χάνουν την ευκαιρία για ολική ανατροπή, με τους Μέρτενς και Ινσίνιε να αστοχούν σε σπουδαίες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις.

Besiktas 1 Vs 1 Napoli от ملخصات - Mol5sat на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα