«Μόνο την πρόκριση…τίποτα άλλο» (φωτος)

Αυτό το μήνυμα έχει δώσει ο τεχνικός της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ από την σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Μπεϊταρ.
Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο σκορ για να ανατρέψεις. Έχουμε τις δυνατότητες όμως να το κάνουμε. Πριν μια εβδομάδα είπαμε πως και στα δυο παιχνίδια θα κριθεί η πρόκριση. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα δυο πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα βελτιώνεται. Πρέπει να κερδίσουμε και μέσα από τις επιλογές θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πρόκριση. Ένα χρειαστούμε 120 λεπτά είμαστε τσε δυνατοί να το κάνουμε»

«Οι

συνθήκες σίγουρα είναι καλύτερες. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε και εμείς. Τους περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία και με την βοήθεια του κόσμο θα φτάσουμε στην πρόκριση»

«Τρεις ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη κατάσταση. Χριστοφή, Νασιμέντο και Σοϊλέδης. Σκέφτομαι αλλά δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση. Έχω σίγουρα περισσότερες επιλογές τώρα».

"Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην περάσουμε. Μόνο την πρόκριση σκεφτόμαστε. Είμαι θετικό άνθρωπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα