Μουσικό-ποιητική εκδήλωση τον Μάη από το Υπ. Παιδείας

Μουσικο-ποιητική εκδήλωση με τίτλο «Ένα ταξίδι, ένα ποίημα» προγραμματίζει να διοργανώσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στις 3 του Μάη σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου, την Εθνική Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Συγγραφέων της Διεθνούς Ένωσης ΠΕΝ.

Ανακοίνωση από

το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναφέρει ότι καλούνται όσοι ποιητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ariala@moec.gov.cy, το αργότερο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2019.

Προσθέτει ότι «λόγω της περιορισμένης χρονικής έκτασης της εκδήλωσης, σημειώνεται ότι οι ποιητές θα ενημερωθούν μέχρι τις 10 Μαρτίου 2019 για την έγκριση της συμμετοχής τους, μετά από επιλογή των ποιημάτων από την οργανωτική επιτροπή».

«Το συναρπαστικότερο μέρος ενός ταξιδιού είναι μάλλον η ανάμνησή του κι αυτή φιλοδοξούμε να αποτυπωθεί στην εκδήλωση» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνει ότι «τα ποιήματα θα πρέπει να εμπίπτουν αυστηρά στη θεματική της εκδήλωσης, ήτοι, ο συνολικός χρόνος ανάγνωσης καθορίζεται αυστηρά στα 2 λεπτά, τα ποιήματα μπορεί να είναι δημοσιευμένα ή αδημοσίευτα και το βιογραφικό δεν πρέπει να υπερβαίνει τις έξι γραμμές (Γραμματοσειρά: Calibri, Μέγεθος: 12) και έγκυρες συμμετοχές, θεωρούνται όσες πληρούν στο σύνολο τους παραπάνω όρους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα