Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα - 25 Μαΐου 2024

To χωριό Βάβλα στην ορεινή Λάρνακα σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Μουσικό Περίπατο». Η μεγάλη επιτυχία της περσινής εκδήλωσης οδήγησε τους κατοίκους του χωρίου στην απόφαση το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός. Έτσι, το Σάββατο 25 Μαΐου, από τις 17:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα το χωριό θα σφύζει από επισκέπτες και μουσική.

Φτάνοντας στη Βάβλα, το κοινό θα λαμβάνει χάρτη με τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει για να περιηγηθεί στο γραφικό χωριό μετά μουσικής. Μέσα στις αυλές

των παραδοσιακών σπιτιών, στις στοές και τις πλατείες του χωριού, θα ακουστούν οι μελωδίες των Island Seeds, Nabuma, Zeyn Mroueh, Γιάννη Κουτή &Μάριου Μενελάου, Γιώργου Βλάμη, Milasa και Plektó. Ο μουσικός περίπατος θα καταλήξει στο αμφιθέατρο του χωριού όπου το σχήμα Ματζούνια (τρίο) θα προσκαλέσει το κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της Βορείου Ελλάδας. Τη βραδιά θα κλείσει η DJ Ariadne. 

Παράλληλα με τα μουσικά δρώμενα θα φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής του ντόπιου ζωγράφου Πασχάλη Αναστάση στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού. Θα πωλούνται προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και φαγητό. To μπάρ θα αναλάβει το καφενείο Πρόζακ.

Ο Μουσικός Περίπατος διοργανώνεται από το Σωματείο Ανάπτυξης Βάβλας. Κύριος χρηματοδότης είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο Βάβλας, ενώ χορηγούν οι εταιρείες Chryssafinis &Polyviou LLC και Παραδεισιώτης Λτδ. Υποστηρίζουν το ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 και το αγροτουριστικό κατάλυμα Our House στη Βάβλα.


Πληροφορίες:
Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα
Χωριό Βάβλα, Ορεινή Λάρνακα
Σάββατο 25 Μαΐου
Ώρα: 17:00 – 00:00
Για πληροφορίες: 99676397, 99941100
Είσοδος Ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα