«Μύρισε» Χριστούγεννα στη Λεμεσό- Εικόνες από τη φωταγώγηση του δέντρου

Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, η Λεμεσός ντύθηκε και επίσημα στα γιορτινά της, το βράδυ του Σαββάτου, με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να εύχονται σε όλους καλές γιορτές, υγεία και αγάπη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, «η  Λεμεσός ταυτίζεται με την ανθρωπιά, με το πνεύμα και το μήνυμα των Χριστουγέννων».

«Ας αφήσουμε το μήνυμα της γέννησης του Χριστού να μπει στις ψυχές μας και να το εφαρμόσουμε έμπρακτα, ώστε να

μην μείνει καμία οικογένεια που έχει ανάγκη χωρίς γιορτινό τραπέζι, να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς τη χαρά του παιχνιδιού, να μην μείνει κανένας συνάνθρωπος μας που έχει ανάγκη την παρηγοριά και την ελπίδα και κανένας άρρωστος χωρίς την επίσκεψη μας», συμπλήρωσε.

Ο κ. Νικολαΐδης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε, εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου «καλές γιορτές, υγεία, αγάπη και κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας».

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην οδό Ανεξαρτησίας, μπροστά από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, για να παρακολουθήσει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε από τις 16:15 με τις μαζορέτες Λεμεσού και συνεχίστηκε με την τζαζ ορχήστρα νέων της φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού, την παιδική χορωδία του πολιτιστικού ομίλου «Διάσταση» και τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού.

Συνέχεια δόθηκε με την σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και το φωνητικό σύνολο «Διάσταση», με τη συμμετοχή των μαζορέτων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, ενώ στον χώρο αφίχθηκε και ο Άγιος Βασίλης με το άρμα και τη συνοδεία του, από τη σχολή χορού «The Ballet House».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι τέχνης και χειροτεχνίας, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Διαβάστε επίσης: Βάζουν τα γιορτινά τους και κάνουν πρεμιέρα τα χριστουγεννιάτικα χωριά

Keywords
Τυχαία Θέματα