Νέα εβδομάδα με κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Με προνομιακές κατοικίες και διαμερίσματα επανέρχεται αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, παρουσιάζοντας επιλογές που είναι μοναδικές στο είδος τους.

Αυτή την Τρίτη, ξεχωρίσαμε οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές σε όλη την Κύπρο, οι οποίες παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, αλλά μειωμένη προσφορά. Τα

επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Διαμερίσματα σε Λευκωσία και Αγία Νάπα από €70.000

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας, ξεχωρίζουν δύο μεγάλα οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας. Πωλούνται στην τιμή των €195.000 το καθένα και διαθέτουν κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο, αποχωρητήριο με μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Το κάθε διαμέρισμα έχει εμβαδόν 189 τ.μ. και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα διαμέρισμα είναι κενό, ενώ το δεύτερο ενοικιάζεται προς €850/μήνα. Το μέγεθός τους τα καθιστά ιδανικά για μεγάλες οικογένειες, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επένδυση με σκοπό την ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων πωλείται στην περιοχή Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο, κοντά στη λεωφόρο Σταυρού, προς €120.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, επί της οδού Σιθωνίας, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 118 τ.μ. και διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο, όπως επίσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην Αγία Νάπα, κοντά στη λεωφόρο Νήσι, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €70.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, αλλά και πληθώρα ανέσεων όπως μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα και υπεραγορές, το ακίνητο διαθέτει άριστες προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο. Έχει συνολικό εμβαδόν 71 τ.μ., διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.

Πληθώρα ετοιμοπαράδοτων κατοικιών σε μοναδικές τιμές

Στο κέντρο της Λεμεσού, στην περιοχή Απ. Πέτρου και Παύλου και κοντά στη συμβολή των κεντρικών λεωφόρων Δέσποινας &Νίκου Παττίχη και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ, το ενδιαφέρον κεντρίζει ανεξάρτητη κατοικία τύπου split-level. Η κατοικία πωλείται στην τιμή των €425.000, έχει εμβαδόν 228 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει επίσης, ημιυπόγειο με ένα διαμέρισμα 70 τ.μ., αλλά και δυο καλυμμένους χώρους στάθμευσης και αποθήκη, έκτασης 150 τ.μ..

Διώροφη κατοικία ξεχωρίζει στη Νήσου, στην επαρχία Λευκωσίας, με τιμή €260.000. Απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας ελκυστικής τοποθεσίας, κοντά στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και το Γυμνάσιο Πέρα Χωριό-Νήσου, το ακίνητο έχει εμβαδόν 196 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια, γραφείο, μπάνιο και καλυμμένες βεράντες.

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα πωλείται στην Αραδίππου, στην επαρχία Λάρνακας, προς €420.000. Τοποθετημένη σε μια ήσυχη τοποθεσία, επί της οδού 25ης Μαρτίου, η κατοικία απολαμβάνει προσβάσεις σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις, το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις παραλίες της περιοχής. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήρια, τρία υπνοδωμάτια, γραφείο και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει βοηθητικό κτήριο αποτελούμενο από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, πλυσταριό και μηχανοστάσιο. Το εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 318 τ.μ. και του οικοπέδου σε 796 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στο κέντρο του Δήμου Λάρνακας, στην ενορία Σωτήρος, εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία, στην τιμή των €150.000. Τοποθετημένη σε μια ελκυστική τοποθεσία, επί της οδού Αλέξανδρου Υψηλάντη και κοντά στη διασταύρωση των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Αλέξανδρου Παναγούλη (Novel Tower), η κατοικία έχει εμβαδόν 124 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με σαλόνι και κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και τρία υπνοδωμάτια, ενώ εξωτερικά υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση. 

Επιπρόσθετα, σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή στην ενορία Άγιος Νικόλαος στη Λάρνακα, κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο του Δήμου, πωλείται διώροφη κατοικία, στην τιμή των €280.000. Η τοποθεσία του ακινήτου θεωρείται εξαιρετική και παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητας της. Με συνολικό εμβαδόν 249 τ.μ., η κατοικία αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, αποθήκη, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, αποθηκευτικός χώρος και μικρός κήπος.

Κενή ευρύχωρη κατοικία με πισίνα και εμβαδόν 530 τ.μ., πωλείται στο Κίτι προς €650.000. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, πλυσταριό, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια, μπάνιο και σάουνα. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο υπόγειο με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει κήπο με πλακόστρωτη αυλή, ψησταριά με πέργολα, κτιστούς φούρνους και βοηθητική οικοδομή. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση, αφού λόγω της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρει σημαντικά εισοδήματα στον εν δυνάμει επενδυτή.

Τέλος, στο Λιοπέτρι, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ξεχωρίσαμε κενή διώροφη μεζονέτα, στην τιμή των €140.000. Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας και τον κύριο δρόμο Λιοπετρίου – Φρενάρους, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 127 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, δυο υπνοδωμάτια και κοινό μπάνιο. Διαθέτει επίσης, αυλή καθώς και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή, τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα