Νέα παιχνιδομηχανή 1TB PlayStation 4

Μαζί με την ανακοίνωση της Sony ότι θα αναδημιουργούσε το Final Fantasy καθώς και το The Last Guardian, η εταιρεία είχε κρατήσει ακόμη μερικές μικρότερες αποκαλύψεις.

Τελευταία από αυτές ήταν η άφιξη μια παιχνιδομηχανής 1TB PlayStation 4 την οποία

θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές καθώς και ασιατικές χώρες από τις 15 του Ιούλη.

Η Sony έχει επίσης επιφέρει μερικές μικρές αλλαγές στο παρών μοντέλο των 500GB με τις οποίες γίνεται 10% ελαφρύτερο και 8% οικονομικότερο. Το γυαλιστερό επάνω κάλυμμα έχει αντικατασταθεί με ένα νέο ματ κάλυμμα, το οποίο δεν θα επιτρέπει να φαίνονται πλέον τα σημάδια από τα αποτυπώματα των χεριών που είναι ακόμη μια πρόνοια από την Sony.

Η τρίτη ενημέρωση ήταν η αναγέννηση των λειτουργικών iOS και Android PlayStation για κινητές συσκευές. Τώρα θα είστε σε θέση να καταχωρείτε τις PSN δωροκάρτες σας και τους promo κωδικούς μέσω της εφαρμογής και να αρχίσετε να παίζετε.

Αυτές οι ενημερώσεις ακολουθούν τις προηγούμενες που είχαν περάσει σχεδόν απαρατήρητες, ότι το PS4 μπορεί πλέον να υποστηρίζει τελικά την αναπαραγωγή πολυμέσων από συσκευές USB ή οικιακούς διακομιστές.

Η ανακοίνωση αυτή ήταν συνέχεια μιας παρόμοιας που είχε προηγηθεί από την Microsoft και αφορούσε το δικό της 1TB Xbox One, επίσης με σκούρο χρώμα (κάλυμμα) προστασία από σημάδια αποτυπωμάτων.

Η ιστορία των PlayStation της Sony

Οι παιχνιδομηχανές της Sony δεν είναι κάτι καινούργιο. Βρίσκονται κοντά μας πάνω από 2 δεκαετίες και έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και είναι ιδιαίτερα αγαπητές.

Το πρώτο PlayStation κυκλοφόρησε στην αγορά τον Δεκέμβρη το 1994. Μέσα σε 9 χρόνια είχε καταφέρει να πωλήσει πάνω από 120 εκ. κονσόλες.

Η επόμενη έκδοση, το PlayStation 2 ήλθε το 2000, και μέσα σε 12 χρόνια κατάφερε να πωλήσει πάνω από 155 εκ. κονσόλες. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν άτομα που το χρησιμοποιούν.

Το PlayStation 3 εμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2006 και ήταν ο κύριος ανταγωνιστής του Xbox 360 της Microsoft. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 είχε πωλήσει πάνω από 80 εκ. κονσόλες.

Τέλος το Playstation 4 παρουσιάστηκε στην αγορά το 2013 αφού είχε προηγηθεί μια μακρά περίοδος ανάπτυξης της συσκευής. Μέχρι στιγμής έχει πωλήσει πάνω από 20 εκ. κονσόλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα