Νέα Σαλαμίνα: Ό, τι καλύτερο για την ομάδα και τον Παύλου!

Η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του Κούλλη Παύλου με τη Νέα Σαλαμίνα, φυσικά και χαροποίησε τον κόσμο της ομάδας, με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό να κάνει μία πολύ σπουδαία χρονιά στην ομάδα, βοηθώντας κι' αυτός στο μέγιστο για να καταφέρει η Νέα Σαλαμίνα το στόχο της.

Νέα Σαλαμίνα: Κούλλης... για ακόμα ένα χρόνο

Είναι πλέον επίσημο ο Κούλλης Παύλου θα παραμείνει

μέχρι το 2017 στη Νέα Σαλαμίνα, μία κίνηση που προδίδει από πλευράς διοίκησης τη θέληση της αλλά και το πόσο ευχαριστημένοι είναι με την απόδοση του. Ο Κούλλης Παύλου είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να πάρει την ομάδα στους ώμους του, έχει ηγετικές ικανότητες, ενώ όσες φορές κλήθηκε από τον Ντε Γιόνγκε, επιδίωξε να τα δώσει όλα και να βοηθήσει στο μέγιστο. Ο Κούλλης Παύλου είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής μετά τους Τσίνα, Σκοπελίτη και Κούσουλο που ανανεώνει το συμβόλαιο του. Κινήσεις προσεγμένες και μελετημένες από το τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μάκη Παπαϊωάννου.

Δεν λέμε είχε και ο Κούλλης φέτος τα σκαμπανεβάσματα του στην ομάδα, όμως μας απέδειξε πολλάκις ότι όταν βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να κάνει πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν από τους κορυφαίους στη φετινή σεζόν της "ερυθρόλευκης" ομάδας. Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή και τον στήριξε για την απόφαση του πέρσι το καλοκαίρι, αγκαλιάζοντας την μετάβαση του ουσιαστικά από την ΑΕΚ στη Νέα Σαλαμίνα. Με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας ο Παύλου έχει στο ενεργητικό του 1386 λεπτά συμμετοχής και 7 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα