Νέα Σαλαμίνα: Τα δύσκολα πέρασαν…

Τα δύσκολα πέρασαν και στη Νέα Σαλαμίνα κρατάνε το γεγονός ότι η ομάδα επανήλθε με νίκη επί της Ένωσης. Είναι γεγονός ότι στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» με τίποτα δεν χωνεύεται η πολύ βαριά ήττα από τους «γαλαζοκίτρινους» μέσα στο «Αμμόχωστος».

Και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 18 ολόκληρες ημέρες από εκείνο το βράδυ της Δευτέρας, άπαντες παραδέχονται ότι ίσως θα πρέπει να περάσουν χρόνια για να ξεχαστεί. Δεν έφτανε το βαρύ και ασήκωτο 0-9, ακολούθησε άλλη μια ήττα από τον Άρη, που έκανε τα πράγματα

ακόμα πιο δύσκολα. Όχι γιατί η ομάδα βρέθηκε στα χαμηλά, αλλά κυρίως του γεγονότος ότι η ψυχολογία όλων βρέθηκε στο ναδίρ. Το θετικό για την ομάδα του κ. Ντε Γιόνγκε είναι ότι επανήλθε στις επιτυχίες μετά τη νίκη επί της Ένωσης με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι που επανέφερε το καλό κλίμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απολαμβάνουν από σήμερα το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία, κάτι που θα τους βοηθήσει να αποβάλουν την όποια πίεση νιώθουν, αλλά και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με την επανέναρξη των υποχρεώσεων ταξιδεύουν στο «Τσίρειο» για να αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Ντε Γιόνγκε. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Ν. Σαλαμίνας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα