Νέα Σαλαμίνα-Δόξα 1-1: Χωρίς νικητή στο "Αμμόχωστος"

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Νέα Σαλαμίνα και Δόξα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι αουτ, στο "N. Papas Groups Αμμόχωστος Επιστροφή".  

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην κορυφή του 2ου γκρουπ με 47 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στους 34 βαθμουύς, 10 μακρία από την ζώνη υποβιβασμού (με την ΕΝΠ να έχει παιχνίδι λιγότερο).

Ντορεγκαράι και Σαντίκ τα γκολ,

με τους πρώτους σκόρερ της κάθε ομάδας να βάζουν τη δική τους πινελιά.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το α' μέρος της αναμέτρησης Σαλαμίνας-Δόξα, με τη γηπεδούχο ομάδα να είναι περισσότερο απειλητική στο παιχνίδι της. 12 τελικές σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη ομάδα που είχε μόλις μία και δοκάρι για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη στο 44' μετά από κεφαλιά του Κατσικά.

Με γκολ στο καλημέρα του β' μέρους η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο... Ντορεγκαράι με τον Αργεντινό επιθετικό να φτάνει στα 12 γκολ με τους ερυθρόλευκους. Στο 68’ ήρθε και η απάντηση από πλευράς Δόξας με σούπερ γκολάρα από τον Μπεράρντ Σαντίκ για το 1-1 στο ματς. Ο Φινλανδός επιθετικός της Δόξας με έμπνευση και ψαλιδάκι στην κίνηση, κέρδισε τον Κίσσα για ένα εντυπωσιακό γκολ.  Στο 82′ ο Λέουκο σκόραρε, όμως το γκολ του δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ του Μποτεάκ στην αρχή της φάσης. Με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο 1-1 η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στην κορυφή με 47 βαθμούς και η Δόξα στους 34 και την 4η θέση, μένοντας μακριά από περιπέτειες.

Οι συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσα, Κατσικά, Τσίκο (66΄ Μποτεάκ), Κουμουρή (73΄ Τιάγκο), Μάντζιεκ (85΄ Μαργκάσα), Κλίμοβιτς (73΄ Φλοριάν), Καρλίτος (85΄ Φελίπε), Ντορεγκαράι, Λεούκο, Οφόρι, Ντιακιτέ

Στον πάγκο: Καλανίδης, Σεργίου, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Φράγκος, Νικολάου, Έντσον Σίλβα

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι (46΄ Μέσκα), Ίλιτς (46΄ Αμπντουλαχί), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι (89΄ Ασαμόα), Ασάντε (90+2 Ογιάλα), Τρούγιτς (46΄ Τιτζανί)

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Ναγκάρ

Κίτρινες: Τσίκο, Μάντζιεκ, Ντιακιτέ/Τρούγιτς, Κοβάσεβιτς, Αμπντουλαχί

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Νικολαίδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα