Νέα σημαντικά προνόμια για τα μέλη του ταμείου LifeGoals

Το Ταμείο Προνοίας LifeGoals, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με την MetLife Europe Ltd, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής στον κόσμο. Με βάση τη συμφωνία, το LifeGoals προσφέρει στα Μέλη του ομαδικά πακέτα ασφάλισης και άλλα ασφαλιστικά προϊόντα σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Ήδη από την 1η Μαΐου 2016, τα Μέλη του Ταμείου1 καλύπτονται με Ασφάλεια Ζωής

για το ποσό των €3,000, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τα Μέλη του LifeGoals έχουν τώρα τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές ομαδικών ασφαλιστικών συμβολαίων σε μία σειρά προϊόντων της MetLife. Μεταξύ άλλων θα προσφέρονται ασφαλιστικές καλύψεις σε τιμές ομαδικών συμβολαίων για τους κλάδους:

● Ζωής
● Μόνιμης ολικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα
● Μόνιμης μερικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα

Επιπλέον, για ασφάλεια ζωής μέχρι και για €100,000, όλα τα Μέλη του Ταμείου Προνοίας LifeGoals μπορούν να ασφαλιστούν απλά δηλώνοντας συμμετοχή στο σχέδιο, χωρίς ιατρικές εξετάσεις2, ενώ μπορούν να αιτηθούν για κάλυψη μέχρι και για το ποσό των €300,000.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα των Μελών του LifeGoals θα παρέχει σύντομα τη δυνατότητα επιλογής σχεδίου εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας άμεση ενημέρωση για τις καλύψεις των Μελών καθώς και την ημερομηνία ανανέωσης των συμβολαίων τους.

H χρήση των εργαλείων που προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα LifeGoals, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, καθώς παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές συνταξιοδοτικών σχεδίων, την αφυπηρέτηση, την αποταμίευση για τη σύνταξη και άλλα. Επίσης δίνει στα Μέλη τη δυνατότητα να έχουν συνεχή πρόσβαση και ενημέρωση για το λογαριασμό τους.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Νεοφύτου, μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του Ταμείου Προνοίας LifeGoals, «η συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η MetLife, αποτελεί σημαντική στρατηγική κίνηση αφού μας επιτρέπει να προσφέρουμε στα Μέλη μας τη δυνατότητα απόκτησης ασφαλιστικής κάλυψης σε προνομιακές τιμές, παράλληλα με την ευχέρεια συμμετοχής στα συνταξιοδοτικά σχέδια LifeGoals με στόχο μία άνετη συνταξιοδότηση αλλά και την επίτευξη επιμέρους στόχων ζωής, όπως η προστασία της οικογένειας, οι σπουδές των παιδιών, κλπ. Με τη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των μελών του Ταμείου μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε επιπρόσθετα οφέλη στα Μέλη μας μέσα από την επαγγελματική διαχείριση και την επίτευξη οικονομιών κλίμακας αλλά και τη χρήση τεχνολογιών αιχμής».

1 Σύμφωνα με τους όρους, συμμετοχή στο ομαδικό σχέδιο ασφάλισης είναι εφικτή για μέλη ηλικίας κάτω των 65 ετών με μόνιμη έδρα διαμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία.
2 Για τη συμμετοχή στο ομαδικό συμβόλαιο ζωής LifeGoals απαιτείται η συμπλήρωση ερωτηματολογίου υγείας ενώ η MetLife έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπρόσθετα αποδεικτικά καλής υγείας και άλλες πληροφορίες.

Σχετικά με το LifeGoals

Το LifeGoals Multi-Employer Provident Fund είναι το πρώτο οριζόντιο, πολυεπιχειρησιακό, διασυνοριακό ταμείο προνοίας, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριοτήτων του εργοδότη τους. Είναι εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας το οποίο εποπτεύεται από τον Έφορο Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών της Κυπριακής Δημοκρατίας (Αρ. Εγγραφής: 3263) σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου 208(Ι)/2012 ο οποίος εφαρμόστηκε για σκοπούς εναρμόνισης με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 41/2003/ΕΚ για τις δραστηριότητες, την ίδρυση και την εποπτεία των ιδρυμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών.

Σχετικά με τη MetLife

H MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιρειών της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και αποτελεί ένα παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής, σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί περίπου 100 εκατομμύρια ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com. Η MetLife διεξάγει εργασίες στην Κύπρο κάτω από την επωνυμία MetLife Europe Ltd, παρέχοντας Ασφαλιστικά Προγράμματα Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας καθώς και Ομαδικά, από το 1955.


Για περισσότερες πληροφορίες:

LifeGoals Multi-Employer Provident Fund
Tηλ: +357 7000 2424 | info@lifegoalsfund.net | www.lifegoalsfund.net

Keywords
Τυχαία Θέματα