Νεκρός στη Λεμεσό: Διέμεναν 11 αλλοδαποί στο διαμέρισμα- Έτσι έγινε ο έλεγχος

Τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η επιχείρηση των μελών του κλιμακίου της ΥΑΜ στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν παράνομοι αλλοδαποί, περιέγραψε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι «κατά την είσοδο των μελών του κλιμακίου της ΥΑΜ στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δύο ένοικοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο ένας πηδώντας από το

παράθυρο από την πίσω μεριά του διαμερίσματος με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο άλλος προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι διαμερίσματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Αυτή τη στιγμή γίνεται έλεγχος της σκηνής από κλιμάκιο και αναμένεται η άφιξη ιατροδικαστή».

Όπως ανέφερε, ο Λευτέρης Κυριάκου, «στο συγκεκριμένο διαμέρισμα φαίνεται να διέμεναν έντεκα αλλοδαποί, όλοι παράνομοι. Ενώ, εντοπίστηκε ένας ακόμα αλλοδαπός σε δίπλα διαμέρισμα ο οποίος ήταν επίσης παράνομος. Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού».

Επισημαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της ΥΑΜ εισήλθαν εντός του διαμερίσματος, είπε ότι «όταν διενεργεί ελέγχους η ΥΑΜ, επισκέπτονται το διαμέρισμα κτυπούν την πόρτα και αφού έχουν τη συγκατάθεση γίνεται καταγραφή των ενοίκων, όπως ακριβώς γίνεται η διαδικασία καταγραφής πληθυσμού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι ένοικοι τους άνοιξαν την πόρτα».

Τέλος, δήλωσε ότι η κατάσταση του τραυματία, κρίνεται σοβαρή.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Νεκρός άντρας στη Λεμεσό:Πήδηξε από τον 5ο όροφο για να αποφύγει την αστυνομία

Keywords
Τυχαία Θέματα