Νέο Πλαίσιο Αδειοδότησης:Νέα εποχή για τις οικοδομικές και πολεοδομικές άδειες

Διαδικτυακή Συζήτηση την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, 16:00 – 17:30.

Αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που προκαλούσε στους πολίτες η μέχρι τώρα διαδικασία έκδοσης οικοδομικής και πολεοδομικής άδειας, το Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε μια σειρά τροποποιήσεων με σκοπό την αποτελεσματική και ταχύτερη διαδικασία, εκσυγχρονίζοντας τις παρούσες συνθήκες.

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο σχετικά με την ανέγερση οικοδομών, η Top Kinisis Travel σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε

να διοργανώσει μια διαδικτυακή συζήτηση μέσω της οποίας θα παρουσιαστούν τα καινούργια δεδομένα για την απόκτησή αδειών. Σε αυτές τις καινούργιες τροποποιήσεις, θα τοποθετηθούν και θα συζητήσουν οι ομιλητές για τον τρόπο εφαρμογής των νέων δεδομένων, θα ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτώς.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Νίκος Νουρής, Υπουργός Εσωτερικών Ανδρέας Βύρας, Πρόεδρος Ένωσης Δήμων ΚύπρουΚωνσταντίνος Κωνσταντή, Πρόεδρος ΕΤΕΚΚώστας Ρουσιάς, Πρόεδρος ΟΣΕΟΚ

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι κ. Γιώργος Παντελίδης, Επικεφαλής Συνέταιρος – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της Deloitte Κύπρου και κ. Ντίνος Κάκκουρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Top Kinisis. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε Θεσμικούς Φορείς, Αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, Ελεγκτικούς Οίκους, Ομοσπονδίες, Επιμελητήρια, Οργανισμούς και Επιχειρήσεις Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Επιχειρήσεις Παροχής Πολεοδομικών αδειών αλλά και στο ευρύ κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείο Εσωτερικών, Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, Ένωση Δήμων Κύπρου, ΚΕΒΕ, ΕΤΕΚ και ΟΣΕΟΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων του Top Kinisis μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά:

Τηλ: 22713780 &Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Πλαίσιο Αδειοδότησης Νέα,neo plaisio adeiodotisis nea