Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης - Στο 75% η καταμέτρηση

Kαθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη κατέδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ενσωμάτωση των 471 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,1% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά αντιστοιχούσαν στο 1,19%.

Αυτή την ώρα η κ. Αχτσιόγλου μεταβαίνει

προς τα γραφεία στην Κουμουνδούρου για να προβεί στις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του ασφαλούς αποτελέσματος. 

Έφτασε η Έφη Αχτσιόγλου στην Κουμουνδούρου

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές έδειξε πως η κοινωνία κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα», είπε η Έφη Αχτσιόγλου. «Θα δώσουμε δυναμικά το παρών στις μεγάλες κοινωνικές μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας. Η κοινωνία χρειάζεται μια δομική αντιπολίτευση. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν, ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, μου απέδειξαν πως αυτή η μάχη είχε αξία», πρόσθεσε.

Συνθήματα υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου φώναξαν οι άνθρωποι που την υποστήριξαν όταν η ίδια έφτασε στην Κουμουνδούρου

Στον κ. Κασσελάκη τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος προκειμένου να τον συγχαρεί

Το πρώτο σχόλιο Πολάκη με αιχμές

Λίγο πριν ανακοινωθεί η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και η ανάδειξη του ως νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε ανάρτηση στο Facebook γράφοντας ότι «η νίκη θα είναι μεγάλη. Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα».

«Πάμε με όραμα, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα να χτίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία για να κυβερνήσει και να αλλάξει τη χώρα. Χωρούν όλοι που θέλουν, μπορούν και αντέχουν! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους σας από τα Σφακιά» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισε η καταμέτρηση – Ψήφισαν 133.261 πολίτες

Πηγή: Kathimerini.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα