ΓΓ ΑΚΕΛ: Κάποιοι έβαλαν διάφορα στην τσέπη τους- Πολίτες πληρώνουν τα σκάνδαλα

Για την ακρίβεια, την άνοδο των επιτοκίων και τις σκανδαλώδεις συμβάσεις σε μεγάλα έργα μίλησε στις Τομές στα Γεγονότα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ειδικότερα, ερωτηθείς, πότε επιτέλους αυτό το κράτος θα θέσει το δημόσιο συμφέρον πάνω από τα μικροσυμφέροντα, απάντησε ότι «κάποιοι έβαλαν διάφορα στην τσέπη τους, γιατί δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς εγκληματία. Δεν υπάρχει σκάνδαλο χωρίς κάποιοι να έχουν ίδιο όφελος».

Ερωτηθείς εάν εννοεί χρηματισμό ή μίζες, απάντησε ότι «δεν το αποκλείω

αυτό το πράγμα, διότι έχει κάποια πράγματα που είναι εξόφθαλμα, δεν περιμέναμε τον Γενικό Ελεγκτή για να μας πει ότι είναι κάκιστη η συμφωνία που έγινε στο Βασιλικό, το έχουμε καταγγείλει, όπως ήταν κάκιστη η συμφωνία για το λιμάνι Λεμεσού.  Η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε τα κλειστά μάτια, αυτή η κυβέρνηση να λέει ότι «μηδενική ανοχή για τη διαπλοκή», ε λοιπόν εδώ είναι τα σκάνδαλα και το κράτος πρέπει να προχωρήσει με την απαραίτητα αποφασιστικότητα. Τα σκάνδαλα δεν είναι μόνο να τα λέμε, επιτέλους σε αυτό τον τόπο πρέπει να υπάρξει και τιμωρία. Εκεί που υπάρχουν σκάνδαλα, κάποιοι κάνουν σκάνδαλα, δεν είναι απλά ανικανότητα. Αυτά τα σκάνδαλα τα πληρώνουν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες».   

Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να απαντήσει για τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με Ισραήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΓΓ ΑΚΕΛ, Κάποιοι, #45 Πολίτες,ng akel, kapoioi, #45 polites