Νίκολιτς: «Ο Άρης μου τράβηξε το ενδιαφέρον, ευκαιρία το Champions League»

Συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Βέλικο Νίκολιτς.

Αναλυτικά:

Αν και ο Νίκολιτς είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η συνέχιση της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Σερβίας δεν έγινε. «Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που βρήκα στην Κύπρο. Ο Άρης μου τράβηξε το ενδιαφέρον, γιατί θα έχω την ευκαιρία να παίξω στα προκριματικά του Champions League.

Είναι μια ποιοτική ομάδα και ένας σύλλογος σε διαρκή άνοδο. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο, αποτελείται από πολλούς σπουδαίους παίκτες. Έχει ενα επιθετικό στυλ, που μου ταιριάζει».

Ο Νίκολιτς θα θυμάται πολλές στιγμές από την Crvena zvezda... «Υπήρξαν όμορφες στιγμές, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Είναι τιμή να είμαι μέρος της γενιάς που μπήκε στην ιστορία του συλλόγου. Η σκέψη για το πόσους τίτλους έχουμε πάρει, τα παιχνίδια που παίξαμε στο Champions League και στο Europa League είναι άξια σεβασμού».

«Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για τον Στάνκοβιτς. Μου άλλαξε τη ζωή. Του αξίζουν μόνο επαινετικά λόγια, αν και δεν θα ήθελα να παραμελήσω τον Vladan και τον Miloš Milojević, από τους οποίους επίσης έμαθα πολλά».

«Αφού πέρασα με επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις, μου δόθηκε η άδεια να καθυστερήσω λίγες μέρες. Πρώτα πάμε στη Ρίγα, μετά στην Αυστρία, όλα με στόχο να προετοιμαστούμε καλά για τα ματς στα προκριματικά του Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα