Νταής δημόσιος-φάντασμα βολτάρει και δηλώνει:"Τα έχω μεγάλα"

Πράματα και θάματα καταγγέλλουν υπάλληλοι των Δημοσίων Έργων οι οποίοι έλυσαν την σιωπή τους και κατήγγειλαν νταή συνάδελφό τους ο οποίος αντί να δουλεύει βολτάρει στις Φοινικούδες στη Λάρνακα.

Το περιστατικό δημοσιεύει ο Φιλελεύθερος σε δημοσίευμά του, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι σε απόσπαση στη Λάρνακα με έδρα την Λευκωσία. Το ποιόν του δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων μηνών αλλά πάει πίσω χρόνια.

Όπως αναφέρεται μάλιστα σε δημοσίευμα δεν παραλείπει να δηλώνει στους συνάδελφούς του ότι «τα έχει πολύ μεγάλα, καθώς είναι κολλητός πολιτικού

προσώπου, που είναι στενός συνεργάτης συγκεκριμένου αρχηγού κόμματος». Ο εν λόγω μερικές φορές δεν πατά καν στην δουλειά και δεν ενημερώνει τους συναδέλφους του.

Σε άλλες περιπτώσεις παρουσιάζεται για 10 με 15 λεπτά, πίνει καφέ και εξαφανίζεται. Οι αναφορές των συναδέλφων του λένε πως συχνάζει και σε επαγγελματικό υποστατικό που διατηρεί η σύζυγός του σε προάστιο της Λάρνακας.

Το θέμα φαίνεται πως οδηγείται πλέον σε ανώτατα δώματα, αφού διατάχθηκε έρευνα την όποια διέταξε η Γενική Δ/ντρια της Υπηρεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα