Ντούγκιν για Ισραήλ: Πόλεμος μουσουλμάνων εναντίον της σατανικής κουλτούρας

Την δική του εκτίμηση για τον πόλεμο στο Ισραήλ εξέφρασε μέσω Χ ο Ρώσος υπερεθνικιστής φιλόσοφος, Αλεξάντερ Ντούγκιν τονίζοντας ότι η κλιμάκωση του πολέμου θα εδραιώσει το Ισλάμ. Επίσης κάνει λόγο για πόλεμο των μουσουλμάνων εναντίων σατανικής κουλτούρας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του

Η κλιμάκωση του πολέμου του Ισραήλ με την Παλαιστίνη θα εδραιώσει αναμφίβολα τον ισλαμικό κόσμο. Οι συντηρητικοί στη Δύση μιλούν ξανά για την υπεράσπιση του «ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού απέναντι στους μουσουλμάνους», και η ριζοσπαστική ιδεολογία

της Χαμάς τους παρέχει μια βολική δικαιολογία για αυτό. Ωστόσο, μια κοινωνία βαθιάς αθεΐας, υλισμού και νομιμοποίησης κάθε είδους διαστροφών, που έχει εγκαταλείψει προ πολλού την παραδοσιακή θεολογία και αξίες (και προσανατολισμούς), δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε χριστιανική ούτε εβραϊκή.

Αν η Δύση, όπως είναι τώρα, υποστηρίζει το Ισραήλ, φταίει σοβαρά για κάτι. Άλλωστε, αν ο πολιτισμός του διαβόλου είναι με το μέρος σου, τότε κάτι έχεις κάνει λάθος. Δεν υπάρχει ιουδαιοχριστιανικός κόσμος, απλά δεν έχει νόημα. Ο ισλαμικός κόσμος, αντίθετα, υπάρχει και σε αυτόν οι παραδόσεις είναι ακόμα ισχυρές. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι οι ιουδαιοχριστιανοί εναντίον των μουσουλμάνων, αλλά οι μουσουλμάνοι εναντίον της σατανικής κουλτούρας, εναντίον του Dajjal (δαιμονική φιγούρα στην ισλαμική εσχατολογία που θα προσποιηθεί ότι είναι ο υποσχεμένος Μεσσίας και αργότερα θα ισχυριστεί ότι είναι Θεός).

Keywords
Τυχαία Θέματα