«Ο χαμένος του ντέρμπι χάνεται, ομάδα 4ης-5ης θέσης ο ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ για τίτλο»

Την άποψή του για την ισορροπία δυνάμεων στο πρωτάθλημα CYTA 2021/22 έπειτα από επτά αγωνιστικές κατέθεσε ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Πεζοπορικού και του Ολυμπιακού Πειραιώς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για…

…την ΑΕΚ και την πορεία της: «Είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα και η εικόνα της ήταν πολύ κακή. Ήταν τυχερή γιατί ακολούθησε η διακοπή και έφεραν παίκτες καλούς

που κάνουν τη διαφορά. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός πως υπήρχαν λίγες μέρες στη διακοπή για δουλεία και η ομάδα μπόρεσε να δουλέψει και να έρθει μια ομοιογένεια και γι’ αυτό είναι αήττητη και στην κορυφή. Βέβαια για την ώρα τίποτα δεν λέει αυτό γιατί υπάρχει δρόμος».

…το γεγονός πως κέρδισε και ντέρμπι: «Κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα, εκτός έδρας την Ανόρθωση, την Ομόνοια, είναι σίγουρα θετικά στοιχεία. Όλοι ανέμεναν πως θα χάσει βαθμούς στα δύσκολα παιχνίδια, όμως χωρίς πολλές δυσκολίες κατάφερε να πάρει νίκες. Πέρασε σίφουνας στην Λεμεσό, με την Ανόρθωση κατάφερε να πάρει τη νίκη και την Ομόνοια την καθάρισε. Αυτό δείχνει πως ναι η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, και δεν λέω πως θα το πάρει αλλά θα το διεκδικήσει γιατί με αυτό που είδαμε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα».

…το γεγονός πως η ομάδα δείχνει να δένει ολοένα και περισσότερο: «Ο Καταλά πάντρεψε τους έμπειρους με τους νεαρούς και δούλεψε πολύ. Πρέπει να δώσουμε και εύσημα στον τεχνικό διευθυντή ο οποίος έφερε παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή. Γι’ αυτό μπαίνουν εύκολα στην ομάδα και γι’ αυτό βλέπουμε μια καλοκουρδισμένη μηχανή».

…τον αγώνα με τον Εθνικό και το γεγονός πως υπάρχουν ντέρμπι για τους άλλους: «Η ΑΕΚ έχει ως στόχο να κερδίσει τα δικά της παιχνίδια και αυτό βλέπει. Κάποιες φορές ίσως σε βολέψουν τα αποτελέσματα των άλλων. Η ΑΕΚ να κερδίζει και ότι θέλει ας γίνει. Έτσι πρέπει να το βλέπει».

…τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχω πειστεί πως θα κάνει πρωταθλητισμό και δεν έχω πειστεί επίσης πως θα διεκδικήσει την εξάδα. Δεν βλέπω τον ΑΠΟΕΛ να είναι η ομάδα που ξέραμε. Δεν είμαι βέβαιος αν είναι καλύτερος σε σχέση με το πώς ξεκίνησε. Εγώ για να πειστώ πως ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε πολλά και είναι έτοιμο για εξάδα, τριάδα και τίτλους, χρειάζονται πολλά. Για την ώρα είναι ομάδα 4ης - 5ης θέσης και κάτω κατ’ εμένα».

…το ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση: «Ο χαμένος απόψε χάνεται, νομίζω. Στην ισοπαλία θα σκεπαστούν κάποια πράγματα κάτω απ’ το χαλί. Στην ήττα όμως, θα έρθουν πολλά. Ξέρουμε καλά τι θα γίνει με ήττα και είμαστε στην Κύπρο. Θα έρθουν μεγάλες φουρτούνες. Η ομάδα που θα χάσει, έχει να χάσει πολλά αλλά αυτή που θα κερδίσει θα πάρει την πάνω βόλτα. Είναι κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα