Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια του συζύγου της μετά τον γάμο τους στην Κύπρο

Μια κακοποιημένη γυναίκα αποκάλυψε όσα έζησε στα χέρια του συζύγου της, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τη  Lauren Kilgariff, η οποία δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύζυγό της, Shaun.

Η 29χρονη μετά τον ξυλοδαρμό, προειδοποίησε ότι «ένας κακοποιητικός άντρας δεν αλλάζει ποτέ. Το τέρας μου είχε σαν πριγκίπισσα όταν τον πρωτογνώρισα το 2017. Ακόμα και εάν περνούσαμε καλά, δεν σταματούσε να της κάνει μπούλινγκ και να είναι ναρκισσιστής».

Συμπλήρωσε

ότι μετά τη γνωριμία τους κατάλαβε ότι ο σύζυγός της είχε πρόβλημα με τα νευρά του. Τον προειδοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια από ειδικό, ελπίζοντας ότι θα άλλαζε.

«Μπροστά από άλλο κόσμο ήταν ένα φανταστικό πρόσωπο. Όλα ήταν τέλεια, με αγαπούσε. Αλλά πίσω από τις πόρτες, όλα ήταν διαφορετικά. Γινόταν χειρότερος όταν κατανάλωνε αλκοόλ», ανέφερε στο ίδιο μέσο.

Επεσήμανε ότι «ο σύζυγός μου ήθελε να έχει τον έλεγχο για τα πάντα. Προσπαθούσα να τον αποφεύγω, γιατί δεν γνώριζα πότε θα με χτυπήσει». Μάλιστα, μια φορά έχασε τον έλεγχο και την κτύπησε με το κεφάλι του. Έχασε τις αισθήσεις της και όταν επανήλθε ήταν καλυμμένη με αίματα.

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία της στην αστυνομία, ο σύζυγός της συνελήφθη αλλά δεν του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης. 

Διαβάστε επίσης: Οι μονογονεϊκές οικογένειες διαμαρτύρονται για τα €100 εφάπαξ παροχή

Keywords
Τυχαία Θέματα